No On Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ekiz,açıkladı

EKONOMİ 13.02.2021 - 08:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1391+ kez okundu.
 

No On Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ekiz,açıkladı

YES Türkiye Fuarı, TOBB Fuar Takvimi’nde yayınlandı

Yazılım sektörünü İstanbul’da buluşturacak fuar TOBB Fuar Takvimi’ndeki yerini aldı No On Fuarcılık tarafından 10 – 13 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yazılım Endüstrisi ve Sanayisi Fuarı (YES Türkiye), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yayınlanan “2021 Yılı Fuar Takvimi”nde yerini aldı.     TOBB Fuarlar Müdürlüğü tarafından hazırlanan, gerekli izin ve fuar düzenlenme süreçlerini tamamlayarak yer almaya hak kazanan fuarların listelendiği “2021 Yılı Fuar Takvimi” açıklandı. Bu takvime göre 2021 yılı içerisinde ana fuar takvimi kapsamında, Türkiye genelinde 143’ü uluslararası olmak üzere 387 fuar organize edilecek.   No On Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenecek ve teknoloji dünyasında fark yaratan ve küresel başarılara imza atmış Türk şirketlerine yer verecek YES Türkiye Fuarı izin süreçlerini başarıyla tamamlayarak TOBB 2021 Yılı Fuar Takvimi’nde yerini aldı.    No On Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ekiz, TOBB Fuar Takvimi’nde yer almanın fuar organizasyonu için önemli bir gelişme olduğunu belirterek, 10 Kasım 2021 tarihinde kapılarını açacak fuar için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Halil Ekiz, YES Türkiye Fuarı’na Türkiye’deki yazılım şirketlerinin yanı sıra bölgedeki 12 farklı ülkeden 27 şirketin katılması beklediklerini, 4 gün boyunca fuarı 10 bin kişinin ziyaret etmesi hedeflediklerini aktardı.    Katılımcı şirketlere KOSGEB desteği Halil Ekiz ayrıca YES Türkiye Fuarı’na katılacak şirketlerin KOSGEB desteklerinden yararlanabileceğini belirterek katılımcı şirketlerin en hızlı şekilde KOSGEB başvurularını yaparak gerekli destekler için hazırlıklarını bir an önce tamamlamalarını gerektiğini vurguladı. Ekiz şöyle devam etti:   “YES Türkiye Fuarı kapsamında ülkemizde bulunan Türk şirketlerinin yanı sıra yazılımın devleri arasına giren şirketler de geliştirdikleri yeni teknolojileri bu fuarda tanıtacak. Fuarda 12 farklı ülkeden satın alma heyetlerinin temasları ve yapılacak olan ikili görüşmeler sonrasında şirketlerin 50 milyon dolarlık iş birliği anlaşmasına imza atmasını bekliyoruz. YES Türkiye Fuarı’nın bilişim ve yazılım alanında önemli fark yaratacak iş birliklerine aracılık edeceğine inanıyorum”   Yazılım endüstrisinin kalbi 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul’da atacak. No On Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yazılım Endüstrisi ve Sanayisi Fuarı, Türkiye’de uzun zamandır ihtiyaç duyulan bir eksikliği tamamlamak ve yazılım sektöründe global başarılara imza atan şirketlerimizi bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek. 
YES Türkiye Fuarı, TOBB Fuar Takvimi’nde yayınlandı

Yazılım sektörünü İstanbul’da buluşturacak fuar TOBB Fuar Takvimi’ndeki yerini aldı

No On Fuarcılık tarafından 10 – 13 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yazılım Endüstrisi ve Sanayisi Fuarı (YES Türkiye), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yayınlanan “2021 Yılı Fuar Takvimi”nde yerini aldı.  

 

TOBB Fuarlar Müdürlüğü tarafından hazırlanan, gerekli izin ve fuar düzenlenme süreçlerini tamamlayarak yer almaya hak kazanan fuarların listelendiği “2021 Yılı Fuar Takvimi” açıklandı. Bu takvime göre 2021 yılı içerisinde ana fuar takvimi kapsamında, Türkiye genelinde 143’ü uluslararası olmak üzere 387 fuar organize edilecek.

 

No On Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk defa düzenlenecek ve teknoloji dünyasında fark yaratan ve küresel başarılara imza atmış Türk şirketlerine yer verecek YES Türkiye Fuarı izin süreçlerini başarıyla tamamlayarak TOBB 2021 Yılı Fuar Takvimi’nde yerini aldı. 

 

No On Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ekiz, TOBB Fuar Takvimi’nde yer almanın fuar organizasyonu için önemli bir gelişme olduğunu belirterek, 10 Kasım 2021 tarihinde kapılarını açacak fuar için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Halil Ekiz, YES Türkiye Fuarı’na Türkiye’deki yazılım şirketlerinin yanı sıra bölgedeki 12 farklı ülkeden 27 şirketin katılması beklediklerini, 4 gün boyunca fuarı 10 bin kişinin ziyaret etmesi hedeflediklerini aktardı. 

 

Katılımcı şirketlere KOSGEB desteği

Halil Ekiz ayrıca YES Türkiye Fuarı’na katılacak şirketlerin KOSGEB desteklerinden yararlanabileceğini belirterek katılımcı şirketlerin en hızlı şekilde KOSGEB başvurularını yaparak gerekli destekler için hazırlıklarını bir an önce tamamlamalarını gerektiğini vurguladı. Ekiz şöyle devam etti:

 

“YES Türkiye Fuarı kapsamında ülkemizde bulunan Türk şirketlerinin yanı sıra yazılımın devleri arasına giren şirketler de geliştirdikleri yeni teknolojileri bu fuarda tanıtacak. Fuarda 12 farklı ülkeden satın alma heyetlerinin temasları ve yapılacak olan ikili görüşmeler sonrasında şirketlerin 50 milyon dolarlık iş birliği anlaşmasına imza atmasını bekliyoruz. YES Türkiye Fuarı’nın bilişim ve yazılım alanında önemli fark yaratacak iş birliklerine aracılık edeceğine inanıyorum”

 

Yazılım endüstrisinin kalbi 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul’da atacak. No On Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yazılım Endüstrisi ve Sanayisi Fuarı, Türkiye’de uzun zamandır ihtiyaç duyulan bir eksikliği tamamlamak ve yazılım sektöründe global başarılara imza atan şirketlerimizi bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.