Nevşehir'e CHP çıkarması

SİYASET 04.06.2022 - 11:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2501+ kez okundu.
 

Nevşehir'e CHP çıkarması

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle Nevşehir'e çıkarma yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, yaşanabilir bir Nevşehir ve Türkiye'nin mümkün olduğunu belirterek halkın desteğiyle ilk seçimde AKP iktidarının gideceğini söyledi.   DERİNKUYU'DAN BAŞLADILAR   CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesiyle Salı gününe kadar Nevşehir'de kent merkezi, ilçe, belde, kasaba ve köylerde toplumun tüm kesimleriyle buluşacak olan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan çalışmalarına Derinkuyu İlçesi'nde başladı. Türkiye'nin 81 ilinde CHP Milletvekilleri ve örgütlerinin 7 Haziran'a kadar sürecek çalışmaları kapsamında Nevşehir'e gelen Barut ve Sarıaslan'a CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Derinkuyu İlçe Başkanı Taner İnce, parti yöneticileri ve üyeleri eşlik etti.   "SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"   Nevşehir'de 7 Haziran'a dek 3 gün boyunca vatandaşlar, çiftçiler, esnaflar, öğrenci, işçi, emekliler, sanayiciler, yetiştiriciler, turizmciler, iş insanları ve toplumun tüm kesimleriyle buluşacak olan CHP Heyeti, kente geliş amacı ve yapacakları çalışmayı toplantıyla duyurdu. Basınla buluşan heyetin ilk toplantısında konuşan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Tarihin, medeniyetlerin, sevginin beşiği Nevşehir'de olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapadokya'nın başkentinde, Hacı Bektaşi Veli'nin yurdunda bulunmanın sevinciyle doluyuz. Ne yazık ki ülkemiz gibi Nevşehir'in de yüzü gülmüyor. Tarımın, turizmin ve ticaretin yani 3T'nin anlam bulduğu bu topraklarda çifçisinden esnafına, turizmcisinden iş insanına, öğrencisinden işçisine, memurundan emeklisine kimse halinden memnun değil. Kentimizin ve insanların çok fazla sorunu var. Sorunların çözümü için var gücümüzle gerçekçi projeler ışığında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AKP'nin 20 yılda ülkemizi ve Nevşehir'imizi getirdiği yerden kurtarmak için gayret ediyoruz" dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle Nevşehir'e çıkarma yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, yaşanabilir bir Nevşehir ve Türkiye'nin mümkün olduğunu belirterek halkın desteğiyle ilk seçimde AKP iktidarının gideceğini söyledi.

 

DERİNKUYU'DAN BAŞLADILAR

 

CHP Genel Merkezi'nin görevlendirmesiyle Salı gününe kadar Nevşehir'de kent merkezi, ilçe, belde, kasaba ve köylerde toplumun tüm kesimleriyle buluşacak olan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan çalışmalarına Derinkuyu İlçesi'nde başladı. Türkiye'nin 81 ilinde CHP Milletvekilleri ve örgütlerinin 7 Haziran'a kadar sürecek çalışmaları kapsamında Nevşehir'e gelen Barut ve Sarıaslan'a CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Derinkuyu İlçe Başkanı Taner İnce, parti yöneticileri ve üyeleri eşlik etti.

 

"SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

 

Nevşehir'de 7 Haziran'a dek 3 gün boyunca vatandaşlar, çiftçiler, esnaflar, öğrenci, işçi, emekliler, sanayiciler, yetiştiriciler, turizmciler, iş insanları ve toplumun tüm kesimleriyle buluşacak olan CHP Heyeti, kente geliş amacı ve yapacakları çalışmayı toplantıyla duyurdu. Basınla buluşan heyetin ilk toplantısında konuşan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Tarihin, medeniyetlerin, sevginin beşiği Nevşehir'de olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapadokya'nın başkentinde, Hacı Bektaşi Veli'nin yurdunda bulunmanın sevinciyle doluyuz. Ne yazık ki ülkemiz gibi Nevşehir'in de yüzü gülmüyor. Tarımın, turizmin ve ticaretin yani 3T'nin anlam bulduğu bu topraklarda çifçisinden esnafına, turizmcisinden iş insanına, öğrencisinden işçisine, memurundan emeklisine kimse halinden memnun değil. Kentimizin ve insanların çok fazla sorunu var. Sorunların çözümü için var gücümüzle gerçekçi projeler ışığında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AKP'nin 20 yılda ülkemizi ve Nevşehir'imizi getirdiği yerden kurtarmak için gayret ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.