Netatmo ile eviniz güvende

ASAYİŞ 07.02.2021 - 18:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1982+ kez okundu.
 

Netatmo ile eviniz güvende

Netatmo ile evinizi ve iş yerlerinizi güvence altına alın Hırsızlık vakalarının her geçen gün arttığı günümüzde, caydırıcı önlemler almak güvenliğiniz için oldukça önemli. Akıllı ev sistemlerinin dünyaca ünlü markası Netatmo geliştirdiği yenilikçi akıllı iç mekan kamerası ve akıllı iç mekan sireni ile evinizi ektra güvende tutuyor. 2018 yılında Legrand bünyesine katılan Netatmo, kullanışlı, güvenilir ve erişebilir ürünler ile evinizdeki güvenliği en yüksek seviyeye çıkartacak çözümler sunuyor.  Güvenliğiniz konforlu bir hayat için en önemli öncelik. Netatmo bağlı ev sistemlerinin en inovatif çözümlerinden biri olan akıllı iç mekan kamerası yüz tanıma özelliği ile evinizde tanımadığınız birini tespit ettiğinde akıllı telefonunuza bir bildirim gönderiyor. Akıllı iç mekan sireni ise sağır edici 110 desibel alarmı çalıyor.  Evde biri var efekti ile güvende olun Estetik tasarımı ve teknolojiyi birleştiren Netatmo, evinizde daha önce kaydedilmiş sesleri oynatarak sanki evde biri var efekti verebiliyor. Böylelikle evinize girmek isteyen davetsiz misafirleri engelleyebiliyorsunuz. Kolay kurulan, gece görüşü ve yüz tanıma özelliği olan kameralar sayesinde evinizi ya da iş yerinizi nerede olursanız olun herhangi bir aylık ya da yıllık ücret ödemeden Netatmo Security uygulaması ile cep telefonunuzdan ya da tabletinizden 7/24 izleyebiliyorsunuz.

Netatmo ile evinizi ve iş yerlerinizi güvence altına alın

Hırsızlık vakalarının her geçen gün arttığı günümüzde, caydırıcı önlemler almak güvenliğiniz için oldukça önemli. Akıllı ev sistemlerinin dünyaca ünlü markası Netatmo geliştirdiği yenilikçi akıllı iç mekan kamerası ve akıllı iç mekan sireni ile evinizi ektra güvende tutuyor.

2018 yılında Legrand bünyesine katılan Netatmo, kullanışlı, güvenilir ve erişebilir ürünler ile evinizdeki güvenliği en yüksek seviyeye çıkartacak çözümler sunuyor. 

Güvenliğiniz konforlu bir hayat için en önemli öncelik. Netatmo bağlı ev sistemlerinin en inovatif çözümlerinden biri olan akıllı iç mekan kamerası yüz tanıma özelliği ile evinizde tanımadığınız birini tespit ettiğinde akıllı telefonunuza bir bildirim gönderiyor. Akıllı iç mekan sireni ise sağır edici 110 desibel alarmı çalıyor. 

Evde biri var efekti ile güvende olun

Estetik tasarımı ve teknolojiyi birleştiren Netatmo, evinizde daha önce kaydedilmiş sesleri oynatarak sanki evde biri var efekti verebiliyor. Böylelikle evinize girmek isteyen davetsiz misafirleri engelleyebiliyorsunuz. Kolay kurulan, gece görüşü ve yüz tanıma özelliği olan kameralar sayesinde evinizi ya da iş yerinizi nerede olursanız olun herhangi bir aylık ya da yıllık ücret ödemeden Netatmo Security uygulaması ile cep telefonunuzdan ya da tabletinizden 7/24 izleyebiliyorsunuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.