Necip Topuz Belediye Başkanlarını ağırladı.

GÜNDEM 25.03.2021 - 07:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2167+ kez okundu.
 

Necip Topuz Belediye Başkanlarını ağırladı.

Belediye Başkanlarından Karataş Ziyareti     Adana'mızda bulunan Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Başkanları Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz’un daveti ile Karataş İlçemize ziyarette bulundular.   Sarıçam Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Programı kapsamında Adana’ya gelen Belediye Başkanları, Karaisalı İlçesi ziyareti sonrası Karataş Belediyemizi ziyaret ederek Kumluk ve Tabiat Parkında yer alan Şahin Tepesi Restoran da bir araya geldiler.   Karataş'ımızda ağırlanan Belediye Başkanlarına, Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz Karataşlı kadınlarımızı desteklemek ve ürünlerini daha fazla kişilere ulaştırmak için Karataş Belediyemizce kurulan Karataş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimizin ürünlerini hediye etti.   Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz gerçekleştirilen programda söz alarak ; “Sendika temsilcisi Belediye Başkanlarımızın Adana ziyareti sırasında davetimiz üzerine bizleri kırmayarak onurlandırdılar. Ziyaretleri sırasında ayrıca bizlere takdim ettikleri yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler için Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunarım. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetin halka ulaştırılmasını sağlamak üzere bu to

Belediye Başkanlarından Karataş Ziyareti  

 

Adana'mızda bulunan Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Başkanları Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz’un daveti ile Karataş İlçemize ziyarette bulundular.  

Sarıçam Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen Mahalli İdareler İş Veren Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Programı kapsamında Adana’ya gelen Belediye Başkanları, Karaisalı İlçesi ziyareti sonrası Karataş Belediyemizi ziyaret ederek Kumluk ve Tabiat Parkında yer alan Şahin Tepesi Restoran da bir araya geldiler.  

Karataş'ımızda ağırlanan Belediye Başkanlarına, Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz Karataşlı kadınlarımızı desteklemek ve ürünlerini daha fazla kişilere ulaştırmak için Karataş Belediyemizce kurulan Karataş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimizin ürünlerini hediye etti.  

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz gerçekleştirilen programda söz alarak ; “Sendika temsilcisi Belediye Başkanlarımızın Adana ziyareti sırasında davetimiz üzerine bizleri kırmayarak onurlandırdılar. Ziyaretleri sırasında ayrıca bizlere takdim ettikleri yöresel ürünlerinden oluşan hediyeler için Başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunarım. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetin halka ulaştırılmasını sağlamak üzere bu to

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.