Naksan pandemi koşullarına rağmen güçleniyor

EKONOMİ 29.05.2021 - 09:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2033+ kez okundu.
 

Naksan pandemi koşullarına rağmen güçleniyor

Naksan TMSF yönetiminde gücüne güç katıyor   Naksan Plastik, İstanbul Sanayi Odası'nın İSO 500 Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamalarında ambalaj sektöründeki liderliğini sürdürdü. Türkiye'nin en büyük kuruluşlarının açıklandığı İSO 500 listesinde Naksan pandemi koşullarına rağmen 6 basamak yükselerek 184. sırada yer aldı.   Naksan Plastik Genel Müdürü Enis Sarılarlı, Naksan Plastik AŞ'nin İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması’nda 184. sırada yer almasına ilişkin, "Şirket, TMSF'ye devredildiği günden itibaren büyüyerek yoluna devam etmektedir. İSO 500’deki yükselişimiz bunun göstergesidir." ifadelerini kullandı.   Naksan’ın TMSF ve Başkanı Muhiddin Gülal’ın destekleri, tecrübeli ve dinamik çalışanları, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile kendi sektörünün öncü firması olduğunu aktaran Sarılarlı, şunları kaydetti: "Naksan, müşterilerine en üst seviyede sürdürülebilir hizmet sağlayarak rekabetin çok yoğun yaşandığı esnek ambalaj sektöründe fark yaratmaya devam edecektir. Naksan Plastik olarak iç piyasadaki istikrarlı büyümemizi ihracatta da başarıyla gerçekleştiriyoruz. Ülkemize ve ekonomimize bu anlamda önemli katma değerler sağlıyoruz. Artan ihracatımız ve iç piyasa payımız beraberinde istihdamda da önemli artış sağlıyor” dedi.

Naksan TMSF yönetiminde gücüne güç katıyor

 

Naksan Plastik, İstanbul Sanayi Odası'nın İSO 500 Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamalarında ambalaj sektöründeki liderliğini sürdürdü. Türkiye'nin en büyük kuruluşlarının açıklandığı İSO 500 listesinde Naksan pandemi koşullarına rağmen 6 basamak yükselerek 184. sırada yer aldı.

 

Naksan Plastik Genel Müdürü Enis Sarılarlı, Naksan Plastik AŞ'nin İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması’nda 184. sırada yer almasına ilişkin, "Şirket, TMSF'ye devredildiği günden itibaren büyüyerek yoluna devam etmektedir. İSO 500’deki yükselişimiz bunun göstergesidir." ifadelerini kullandı.

 

Naksan’ın TMSF ve Başkanı Muhiddin Gülal’ın destekleri, tecrübeli ve dinamik çalışanları, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile kendi sektörünün öncü firması olduğunu aktaran Sarılarlı, şunları kaydetti: "Naksan, müşterilerine en üst seviyede sürdürülebilir hizmet sağlayarak rekabetin çok yoğun yaşandığı esnek ambalaj sektöründe fark yaratmaya devam edecektir. Naksan Plastik olarak iç piyasadaki istikrarlı büyümemizi ihracatta da başarıyla gerçekleştiriyoruz. Ülkemize ve ekonomimize bu anlamda önemli katma değerler sağlıyoruz. Artan ihracatımız ve iç piyasa payımız beraberinde istihdamda da önemli artış sağlıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.