akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

MYK Üyesi Varlı ve Öztürk’ten ilk ziyaret Avcı’ya

SİYASET 22.03.2021 - 22:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2535+ kez okundu.
 

MYK Üyesi Varlı ve Öztürk’ten ilk ziyaret Avcı’ya

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mızda üzerine düşen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlıdır.” dedi. VARLI VE ÖZTÜRK’TEN İL TEŞKİLATINA ZİYARET 13. Büyük Kurultayda Merkez Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk, ilk ziyaretlerini MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı yönetimindeki İl Teşkilatına yaptılar. Ziyarette Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ile Teşkilat temsilcileri de bulundular. AVCI MYK ÜYELERİNİ TEBRİK ETTİ MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, iki MYK Üyesini tebrik etti, görevlerinde başarılar diledi. Avcı “Milliyetçi Hareket Partisi, birlik ve beraberlik içinde bir kurultayını daha başarıyla tamamlamıştır. Adana’da iki değerli ismin MYK’da görev almasından büyük mutluluk duyduk. Seçilen kadro liderimizin yol ve çalışma arkadaşları olarak Partimizi 2023 seçimlerine ve sonraki hedeflere hazırlayacaktır.” diye konuştu. “MHP, MİLLETİMİZ NE DİYORSA ONU YAPACAKTIR” Avcı “Genel Başkanımızın buyurdukları gibi, Milliyetçi Hareket Partisi, milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa, ahlaklı ve ilkeli siyasetini o yönde icra edecektir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mızda üzerine düşen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlıdır. Milletimizin daha güçlü, daha mutlu yarınları adına Partimizin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için hiçbir mazeret ileri sürmeden çok ama çok çalışacağız”. dedi. ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİN VE RECAİ YILDIRIM’IN KABRİNE ZİYARET MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı ve MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Teşkilat temsilcileri, daha sonra birlikte, Asri Mezarlık’ta metfun olan Ülkücü Şehitleri, ardından ise MHP eski Genel Başkan Yardımcısı merhum Recai Yıldırım’ın Kabasakal Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret edip, çiçek bıraktılar, duada bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mızda üzerine düşen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlıdır.” dedi.

VARLI VE ÖZTÜRK’TEN İL TEŞKİLATINA ZİYARET

13. Büyük Kurultayda Merkez Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve Uğur Öztürk, ilk ziyaretlerini MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı yönetimindeki İl Teşkilatına yaptılar. Ziyarette Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ile Teşkilat temsilcileri de bulundular.

AVCI MYK ÜYELERİNİ TEBRİK ETTİ

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, iki MYK Üyesini tebrik etti, görevlerinde başarılar diledi. Avcı “Milliyetçi Hareket Partisi, birlik ve beraberlik içinde bir kurultayını daha başarıyla tamamlamıştır. Adana’da iki değerli ismin MYK’da görev almasından büyük mutluluk duyduk. Seçilen kadro liderimizin yol ve çalışma arkadaşları olarak Partimizi 2023 seçimlerine ve sonraki hedeflere hazırlayacaktır.” diye konuştu.

“MHP, MİLLETİMİZ NE DİYORSA ONU YAPACAKTIR”

Avcı “Genel Başkanımızın buyurdukları gibi, Milliyetçi Hareket Partisi, milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa, ahlaklı ve ilkeli siyasetini o yönde icra edecektir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mızda üzerine düşen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlıdır. Milletimizin daha güçlü, daha mutlu yarınları adına Partimizin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için hiçbir mazeret ileri sürmeden çok ama çok çalışacağız”. dedi.

ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİN VE RECAİ YILDIRIM’IN KABRİNE ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı ve MYK Üyesi Uğur Öztürk, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Teşkilat temsilcileri, daha sonra birlikte, Asri Mezarlık’ta metfun olan Ülkücü Şehitleri, ardından ise MHP eski Genel Başkan Yardımcısı merhum Recai Yıldırım’ın Kabasakal Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret edip, çiçek bıraktılar, duada bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.