akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Mustafabeyli Mahallesinde kaçak cep telefonu yakalandı

GÜNDEM 16.01.2021 - 09:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1837+ kez okundu.
 

Mustafabeyli Mahallesinde kaçak cep telefonu yakalandı

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ceyhan İlçesi Mustafabeyli Mahallesinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde Suriye uyruklu E.A. isimli şahsın kullanmış olduğu araçta Uyuşturucu Tespit Köpeği “Dalga”’nın tepki vermesi üzerine araçta arama yapılmıştır. Yapılan aramada; kuru pasta kutularının içerisine gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık (50.000) TL olan (16) adet Kaçak Cep Telefonu ele geçirilmiştir. E.A. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, ayrıca sürücü ile birlikte araçta bulunan (3) şahsa yasadışı bulunma suçundan idari para cezası uygulanmak üzere tutanak tanzim edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ceyhan İlçesi Mustafabeyli Mahallesinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde Suriye uyruklu E.A. isimli şahsın kullanmış olduğu araçta Uyuşturucu Tespit Köpeği “Dalga”’nın tepki vermesi üzerine araçta arama yapılmıştır.

Yapılan aramada; kuru pasta kutularının içerisine gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık (50.000) TL olan (16) adet Kaçak Cep Telefonu ele geçirilmiştir. E.A. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, ayrıca sürücü ile birlikte araçta bulunan (3) şahsa yasadışı bulunma suçundan idari para cezası uygulanmak üzere tutanak tanzim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.