akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Muhteşem düğünde genç çiftler ve davetliler eğlenceye renk kattı

15.10.2021 - 13:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1991+ kez okundu.
 

Muhteşem düğünde genç çiftler ve davetliler eğlenceye renk kattı

ASLANLAR VE ÇAYGÜR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Adana’nın tanınmış ailelerinden Aslanlar ailesinin biricik oğulları işletmeci ve Makine Mühendisi Kaan Aslan ve Çaygür ailesinin güzel kızı Avukat Ece Aslan düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Oldukça renkli ve görkemli bir şekilde yapılan düğüne her iki ailenin yakınları ile iş ve siyaset dünyasının tanınmış kişileri de katıldı. Seyhan Oteli Balo Salonunda gerçekleşen düğün töreni, genç çiftler Kaan-Ece Aslan’ın salona girmesiyle başladı. Düğün töreni öncesinde ise salon girişinde davetlilere bir de mini kokteyl sunuldu. Ardından ise daha önceden belirlenen hareketli müzik eşliğinde salona giren Kaan-Ece Aslan çifti, sahneye arkadaşları ve yakınlarının alkışlarıyla arasında özel müzik eşliğinde oynayarak çıktılar. Yine kendi seçtikleri müzik eşliğinde ilk danslarını yapan Kaan ve Ece çifti davetlilerden beğeni toplayarak, büyük alkış aldılar. Kıyılan nikâh törenlerinin ardından ise düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlenme imkânı buldular.  Kaan ve Ece çifti düğünlerine katılanlar ile birlikte pisti hiç boş bırakmayarak onlara eşlik ettiler.  Pandemi kurallarına uyularak kısıtlı sayıda davetlilerle yapılan düğün töreninde damat Kaan Aslan’ın anne-babası Ayşe-Ahmet Aslan ve gelinin anne-babası Işıl-Halil Çaygür ise evlatlarının bu mutlu gününde davetlilerle birlikte oynamayı da ihmal etmediler. Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen ve onlara “Hoş geldiniz.”diyerek masaları dolaşan Kaan-Ece Aslan çifti, “Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız ve sonsuza dek sürdürmeye karar verdiğimiz bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”dediler. Bu arada düğün neşe içinde son bulurken,  törene katılamayanlar ise çiçek ve mesaj göndererek genç çiftleri kutladı.
ASLANLAR VE ÇAYGÜR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Adana’nın tanınmış ailelerinden Aslanlar ailesinin biricik oğulları işletmeci ve Makine Mühendisi Kaan Aslan ve Çaygür ailesinin güzel kızı Avukat Ece Aslan düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Oldukça renkli ve görkemli bir şekilde yapılan düğüne her iki ailenin yakınları ile iş ve siyaset dünyasının tanınmış kişileri de katıldı.

Seyhan Oteli Balo Salonunda gerçekleşen düğün töreni, genç çiftler Kaan-Ece Aslan’ın salona girmesiyle başladı. Düğün töreni öncesinde ise salon girişinde davetlilere bir de mini kokteyl sunuldu. Ardından ise daha önceden belirlenen hareketli müzik eşliğinde salona giren Kaan-Ece Aslan çifti, sahneye arkadaşları ve yakınlarının alkışlarıyla arasında özel müzik eşliğinde oynayarak çıktılar. Yine kendi seçtikleri müzik eşliğinde ilk danslarını yapan Kaan ve Ece çifti davetlilerden beğeni toplayarak, büyük alkış aldılar.

Kıyılan nikâh törenlerinin ardından ise düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlenme imkânı buldular.  Kaan ve Ece çifti düğünlerine katılanlar ile birlikte pisti hiç boş bırakmayarak onlara eşlik ettiler.  Pandemi kurallarına uyularak kısıtlı sayıda davetlilerle yapılan düğün töreninde damat Kaan Aslan’ın anne-babası Ayşe-Ahmet Aslan ve gelinin anne-babası Işıl-Halil Çaygür ise evlatlarının bu mutlu gününde davetlilerle birlikte oynamayı da ihmal etmediler.

Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen ve onlara “Hoş geldiniz.”diyerek masaları dolaşan Kaan-Ece Aslan çifti, “Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız ve sonsuza dek sürdürmeye karar verdiğimiz bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”dediler.

Bu arada düğün neşe içinde son bulurken,  törene katılamayanlar ise çiçek ve mesaj göndererek genç çiftleri kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.