akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Mostafa Mohamed Galatasaray'da

SPOR 29.01.2021 - 08:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1422+ kez okundu.
 

Mostafa Mohamed Galatasaray'da

Galatasaray Mostafa Mohamed transferini gerçekleştirdi. 2 Milyon dolar karşılığında Mostafa Mohamed 1.5 yıllığına Galatasaray'da forma giyecek. Diagne'yi İngiltere Premier Lig ekibi West Bromwich'e kiralamaya hazırlanan Galatasaray, Senegalli yıldızın yerine Mısırlı Mostafa Mohamed'i transfer etti. Önce Zamalek Kulübü ardından ise Galatasaray, 23 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı takıma katıldığını açıkladı. Zamalek'ten yapılan bildirime göre, 2 milyon dolar karşılığında Mostafa Mohamed 1,5 yıllığına Galatasaray'a kiralandı. Sarı kırmızılı kulüp, Aralık 2021 tarihine kadar oyuncunun 4 milyon dolar'lık satın alma opsiyonunu elinde bulunduracak. Öte yandan Mısırlı futbolcu da transferini sosyal medya hesabından da duyurdu.

Galatasaray Mostafa Mohamed transferini gerçekleştirdi. 2 Milyon dolar karşılığında Mostafa Mohamed 1.5 yıllığına Galatasaray'da forma giyecek.

Diagne'yi  ekibi 'e kiralamaya hazırlanan , Senegalli yıldızın yerine Mısırlı 'i transfer etti. Önce  ardından ise Galatasaray, 23 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı takıma katıldığını açıkladı. Zamalek'ten yapılan bildirime göre, 2 milyon dolar karşılığında Mostafa Mohamed 1,5 yıllığına Galatasaray'a kiralandı. Sarı kırmızılı kulüp, Aralık 2021 tarihine kadar oyuncunun 4 milyon dolar'lık satın alma opsiyonunu elinde bulunduracak. Öte yandan Mısırlı futbolcu da transferini sosyal medya hesabından da duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.