Ayyüce 1
Ali Demirçalı

“Milli bayramımızı kıvançla kutluyorum”

29.10.2020 - 09:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1307+ kez okundu.
 

“Milli bayramımızı kıvançla kutluyorum”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bilal Uludağ, “Biz Cumhuriyetle huzura, rahata ve mutlu bir yaşama kavuştuk. Bu yüzden atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için her yıl 29 Ekim`de milli bayramımızı kıvançla kutlar, ulusça seviniriz.” dedi.

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI “Milli bayramımızı kıvançla kutluyorum” Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bilal Uludağ,  “Biz Cumhuriyetle huzura, rahata ve mutlu bir yaşama kavuştuk. Bu yüzden atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için her yıl 29 Ekim`de milli bayramımızı kıvançla kutlar, ulusça seviniriz.” dedi. Bilal Uludağ, demokrasi ve halk iradesi ile taçlandırılan Cumhuriyetimizin Büyük Türk Milletinin sonsuz varlığıyla ilelebet devam edeceğini belirterek mesajında, Türk Milleti adına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçekleştirdiği en büyük kazanım olduğunu söyledi ve şu görüşlere yer verdi: “Atatürk önderliğinde yürütülen istiklal mücadelesinin emsalsiz bir zaferle neticelenmesi ve ardından milletimizin iradesi doğrultusunda yönetimde söz sahibi olmasını sağlayan Cumhuriyetin kurulması Türkiye’nin yönünü belirleyen bir adım olmuştur. Geleceğin büyük sorumluluklar yüklediğinin bilincinde olarak çocuklarımız, gençlerimiz Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 97 yıllık başarılarını daima katlayarak ve sonsuza kadar var olmasının en büyük güvencesi olacaklardır. Cumhuriyete ve onun kazanımlarına yönelik saldırılarda bulunanlar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amaçlarına ulaşamayacaklardır. Cumhuriyet, eşsiz kahraman Atatürk’ün, Türk ulusu ile gerçekleştirdiği en seçkin eseridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.”
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bilal Uludağ, “Biz Cumhuriyetle huzura, rahata ve mutlu bir yaşama kavuştuk. Bu yüzden atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için her yıl 29 Ekim`de milli bayramımızı kıvançla kutlar, ulusça seviniriz.” dedi.

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

“Milli bayramımızı kıvançla kutluyorum”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bilal Uludağ,  “Biz Cumhuriyetle huzura, rahata ve mutlu bir yaşama kavuştuk. Bu yüzden atalarımızın bizlere bıraktığı Cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için her yıl 29 Ekim`de milli bayramımızı kıvançla kutlar, ulusça seviniriz.” dedi.

Bilal Uludağ, demokrasi ve halk iradesi ile taçlandırılan Cumhuriyetimizin Büyük Türk Milletinin sonsuz varlığıyla ilelebet devam edeceğini belirterek mesajında, Türk Milleti adına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçekleştirdiği en büyük kazanım olduğunu söyledi ve şu görüşlere yer verdi:

“Atatürk önderliğinde yürütülen istiklal mücadelesinin emsalsiz bir zaferle neticelenmesi ve ardından milletimizin iradesi doğrultusunda yönetimde söz sahibi olmasını sağlayan Cumhuriyetin kurulması Türkiye’nin yönünü belirleyen bir adım olmuştur.

Geleceğin büyük sorumluluklar yüklediğinin bilincinde olarak çocuklarımız, gençlerimiz Cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 97 yıllık başarılarını daima katlayarak ve sonsuza kadar var olmasının en büyük güvencesi olacaklardır. Cumhuriyete ve onun kazanımlarına yönelik saldırılarda bulunanlar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Cumhuriyet, eşsiz kahraman Atatürk’ün, Türk ulusu ile gerçekleştirdiği en seçkin eseridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.