akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

MHP Adana'dan "Gez, anlat, dinle" çalışması…

SİYASET 20.09.2022 - 07:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1201+ kez okundu.
 

MHP Adana'dan "Gez, anlat, dinle" çalışması…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim çabamız; ülkemizin, milletimizin birliğini, dirliğini, kardeşliğini ilelebet payidar kılma çabasıdır.” dedi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Saha çalışmalarını artıran Avcı, Adana'da yerleşim birimlerindeki muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensuplarını ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerini paylaşıyor. Başkan Avcı'nın İl Başkan Yardımcısı Burhan Kızıl, Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’le merkez ilçe Seyhan'da Aydınlar, Yeşilevler, Fevzipaşa, Barış Mahallelerine yaptığı ziyaretlere yöneticiler de eşlik ettiler. Avcı, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "En çok sahada olan, halk ile en çok temas kuran bir partiyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatlarıyla başlatılan il, il, ilçe, ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları aylardır devam ederken kendileri de 'Aday Belli, Karar Net' temalı mitingler yapıyor. Bizler de Adana'da ilçelerimizi, mahallelerimizi geziyor, her konuda vatandaşlarımızı dinliyor, yerel ve ülke gündemine dair görüşlerimizi paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun sevgi ve ilgisine müteşekkiriz. Cumhur İttifakı olarak yerelde ve genelde Yüce Allah’ın izni, aziz milletimizin destekleriyle en iyi sonucu alacağız.” “Bu misyona destek verecek herkese kapımız açık” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim çabamız; ülkemizin, milletimizin birliğini, dirliğini, kardeşliğini ilelebet payidar kılma çabasıdır. Bizim gayretimiz; devletimizi güçlü kılma, milli bekamızı, güvenlik ve huzuru temin, bayrak inmesin, ezan dinmesin mücadelesidir. Bu vesileyle belirtmek isterim ki bu misyona destek verecek, ihanete, husumete dur diyecek herkese kapımız açıktır.” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim çabamız; ülkemizin, milletimizin birliğini, dirliğini, kardeşliğini ilelebet payidar kılma çabasıdır.” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Saha çalışmalarını artıran Avcı, Adana'da yerleşim birimlerindeki muhtar, esnaf ve çeşitli meslek mensuplarını ziyaret ederek hem onları dinliyor, hem de yerel ve ülke gündemine yönelik görüşlerini paylaşıyor. Başkan Avcı'nın İl Başkan Yardımcısı Burhan Kızıl, Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’le merkez ilçe Seyhan'da Aydınlar, Yeşilevler, Fevzipaşa, Barış Mahallelerine yaptığı ziyaretlere yöneticiler de eşlik ettiler.

Avcı, gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"En çok sahada olan, halk ile en çok temas kuran bir partiyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatlarıyla başlatılan il, il, ilçe, ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları aylardır devam ederken kendileri de 'Aday Belli, Karar Net' temalı mitingler yapıyor. Bizler de Adana'da ilçelerimizi, mahallelerimizi geziyor, her konuda vatandaşlarımızı dinliyor, yerel ve ülke gündemine dair görüşlerimizi paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun sevgi ve ilgisine müteşekkiriz. Cumhur İttifakı olarak yerelde ve genelde Yüce Allah’ın izni, aziz milletimizin destekleriyle en iyi sonucu alacağız.”

“Bu misyona destek verecek herkese kapımız açık”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim çabamız; ülkemizin, milletimizin birliğini, dirliğini, kardeşliğini ilelebet payidar kılma çabasıdır. Bizim gayretimiz; devletimizi güçlü kılma, milli bekamızı, güvenlik ve huzuru temin, bayrak inmesin, ezan dinmesin mücadelesidir. Bu vesileyle belirtmek isterim ki bu misyona destek verecek, ihanete, husumete dur diyecek herkese kapımız açıktır.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.