MHP Adana’dan, Bahçeli’ye hakarete sert tepki!

SİYASET 10.02.2022 - 07:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1402+ kez okundu.
 

MHP Adana’dan, Bahçeli’ye hakarete sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaret eden, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde “Bankamatikçi” olduğu ortaya çıkan Koza Tv Genel Yayın Yönetmeni şahıs için harekete geçen MHP Adana İl Başkanlığı, konuyu Belediye Meclis gündemine de taşıdı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bugün maaşına Fetö, Pkk ortak değilse bunu Sayın Devlet Bahçeli’ye borçlu olduğunu unutan müptezel, haddini bil” dedi. Büyükşehir Belediye MHP Meclis Grup Sözcüsü Cemal Demirdağ ise kürsüde yaptığı konuşmada “Değerli arkadaşlar. Bu bankamatikçi ahlaksız, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yakışmıyor. Adanalı hemşehrilerimiz bu kolpaya maaş ödemek zorunda değil. Lütfen gereği yapılsın.”  çağrısı yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaret eden, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde “Bankamatikçi” olduğu ortaya çıkan Koza Tv Genel Yayın Yönetmeni şahıs için harekete geçen MHP Adana İl Başkanlığı, konuyu Belediye Meclis gündemine de taşıdı.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bugün maaşına Fetö, Pkk ortak değilse bunu Sayın Devlet Bahçeli’ye borçlu olduğunu unutan müptezel, haddini bil” dedi.

Büyükşehir Belediye MHP Meclis Grup Sözcüsü Cemal Demirdağ ise kürsüde yaptığı konuşmada “Değerli arkadaşlar. Bu bankamatikçi ahlaksız, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yakışmıyor. Adanalı hemşehrilerimiz bu kolpaya maaş ödemek zorunda değil. Lütfen gereği yapılsın.”  çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.