MHP Adana'da yaz mevsimi tatil değil, çalışma dönemi olacak

SİYASET 09.06.2022 - 07:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2487+ kez okundu.
 

MHP Adana'da yaz mevsimi tatil değil, çalışma dönemi olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı, yaz mevsimini seçime hazırlık dönemi olarak değerlendirmek üzere harekete geçerken, İl Başkanı Bünyamin Avcı “Ülkücü-Milliyetçi erleriz, ülkemiz için terleriz” ifadesiyle yaz döneminde çok çalışacaklarının mesajını verdi.

İlk toplantı İl Divan Kurulu ile… MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu’yla “Haziran 2023’te Yapılacak Seçime Hazırlık” gündemiyle toplantı düzenledi. Gündemin istişare edildiği, İl Divan Kurulu Üyelerinin görüş ve önerilerini paylaştığı toplantıda ilçe teşkilatlarının, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı (KAÇEP) yöneticilerinin ve mahalle temsilcilerinin yaz döneminde yapacakları çalışmalar üzerinde duruldu. “Adana’da başarıya yoğunlaştık” Adana’da birlik ve beraberlik ruhuyla başarıya yoğunlaştıklarını belirten Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Bizim, ayaklarına çıyanların tutunduğu masamız yoktur, buna mukabil çok şükür milletimiz vardır. Umudumuz millettir, huzurumuzun ufku milli birlik ve dayanışma ruhudur’. Milli Mücadelemize ilham kaynağı olan Adana, zillet demek olan yeni bir işgale izin vermeyecek, bir asırlık kazanımını heba etmeyecektir.” şeklinde konuştu. “Taban fiyat ve ek gösterge memnun etti” Türkiye’nin önünün açık olduğunu vurgulayan Bünyamin Avcı şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın buğday ve arpada açıkladığı taban fiyat, çiftçilerimizin yüzünü güldürdü. Beş milyonu aşkın memurumuzun özlemi, açıklanan ek gösterge ile giderildi. Ayrıca dar ve sabit gelirli vatandaşlarımız için de çalışmalar olacak. Tüm Dünyanın olumsuz etkilendiği ve sırtlanların fırsat kolladığı bir süreçten ülkemizi kazasız belasız çıkartan ve bizim de şartsız arkasında olduğumuz bir idaremiz, düşmanlarımıza karşı içeride, dışarıda destan yazan devletimiz var. Allah’ın izniyle yarın bugünden daha müreffeh, daha güçlü olacağız.” “Medarıiftiharımız bir liderin yol arkadaşlarıyız” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bizler, mensubu olmaktan onur duyduğumuz Türk Milleti’ni karşılıksız sevdik. Bu yüzdendir ki milli bekamız için beş bin şehit vermiş, en ağır sosyal ve siyasi maliyetleri ödemiş Türk siyasetinin leke tutmaz partisiyiz. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, medarıiftiharımız bir liderin yol arkadaşlarıyız. Ülkücü-Milliyetçi erleriz; dün can verdiğimiz vatanımız, milletimiz uğuruna bugün gece-gündüz demeden çalışır ve terleriz. O nedenle; her gün karamsarlık ve fitne tohumu eken ihanet ve husumet cephesinin oyunlarını bozmak adına bizim için yaz dönemi tatil değil, çalışma dönemi olacaktır.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı, yaz mevsimini seçime hazırlık dönemi olarak değerlendirmek üzere harekete geçerken, İl Başkanı Bünyamin Avcı “Ülkücü-Milliyetçi erleriz, ülkemiz için terleriz” ifadesiyle yaz döneminde çok çalışacaklarının mesajını verdi.

İlk toplantı İl Divan Kurulu ile…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu’yla “Haziran 2023’te Yapılacak Seçime Hazırlık” gündemiyle toplantı düzenledi. Gündemin istişare edildiği, İl Divan Kurulu Üyelerinin görüş ve önerilerini paylaştığı toplantıda ilçe teşkilatlarının, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı (KAÇEP) yöneticilerinin ve mahalle temsilcilerinin yaz döneminde yapacakları çalışmalar üzerinde duruldu.

“Adana’da başarıya yoğunlaştık”

Adana’da birlik ve beraberlik ruhuyla başarıya yoğunlaştıklarını belirten Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Bizim, ayaklarına çıyanların tutunduğu masamız yoktur, buna mukabil çok şükür milletimiz vardır. Umudumuz millettir, huzurumuzun ufku milli birlik ve dayanışma ruhudur’. Milli Mücadelemize ilham kaynağı olan Adana, zillet demek olan yeni bir işgale izin vermeyecek, bir asırlık kazanımını heba etmeyecektir.” şeklinde konuştu.

“Taban fiyat ve ek gösterge memnun etti”

Türkiye’nin önünün açık olduğunu vurgulayan Bünyamin Avcı şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın buğday ve arpada açıkladığı taban fiyat, çiftçilerimizin yüzünü güldürdü. Beş milyonu aşkın memurumuzun özlemi, açıklanan ek gösterge ile giderildi. Ayrıca dar ve sabit gelirli vatandaşlarımız için de çalışmalar olacak. Tüm Dünyanın olumsuz etkilendiği ve sırtlanların fırsat kolladığı bir süreçten ülkemizi kazasız belasız çıkartan ve bizim de şartsız arkasında olduğumuz bir idaremiz, düşmanlarımıza karşı içeride, dışarıda destan yazan devletimiz var. Allah’ın izniyle yarın bugünden daha müreffeh, daha güçlü olacağız.”

“Medarıiftiharımız bir liderin yol arkadaşlarıyız”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bizler, mensubu olmaktan onur duyduğumuz Türk Milleti’ni karşılıksız sevdik. Bu yüzdendir ki milli bekamız için beş bin şehit vermiş, en ağır sosyal ve siyasi maliyetleri ödemiş Türk siyasetinin leke tutmaz partisiyiz. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, medarıiftiharımız bir liderin yol arkadaşlarıyız. Ülkücü-Milliyetçi erleriz; dün can verdiğimiz vatanımız, milletimiz uğuruna bugün gece-gündüz demeden çalışır ve terleriz. O nedenle; her gün karamsarlık ve fitne tohumu eken ihanet ve husumet cephesinin oyunlarını bozmak adına bizim için yaz dönemi tatil değil, çalışma dönemi olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.