akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Meteoroloji Uyardı: Pazar Gününden İtibaren…

GÜNDEM 10.05.2022 - 19:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1166+ kez okundu.
 

Meteoroloji Uyardı: Pazar Gününden İtibaren…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmini raporunu yayımladı. Pazar gününden itibaren yurdun büyük çoğunluğunda sağanak yağışlar etkisini gösterecek.

Hava Sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinde olacağı tahmin ediliyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, (Malatya ve Elazığ hariç) Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bolu ve Eskişehir çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.   Sağanak Yağışların Hakkâri ve Şırnak çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.   Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporunda pazar günü yağışların yurt genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Marmara ve Ege'de hava kapalı olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmini raporunu yayımladı. Pazar gününden itibaren yurdun büyük çoğunluğunda sağanak yağışlar etkisini gösterecek.

Hava Sıcaklığı ülke genelinde mevsim normallerinde olacağı tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, (Malatya ve Elazığ hariç) Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Bolu ve Eskişehir çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

Sağanak Yağışların Hakkâri ve Şırnak çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

 

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu raporunda pazar günü yağışların yurt genelinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Marmara ve Ege'de hava kapalı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.