Meteoroloji’den O Bölgeler İçin Yağış Uyarısı

29.06.2022 - 20:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2576+ kez okundu.
 

Meteoroloji’den O Bölgeler İçin Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli yağışların yaşanabileceğini söyledi.

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, bölgeler için ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr konularında uyarılarda bulundu.   Ülkenin geneli parçalı, çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege'nin kuzey ve doğusu, İç Anadolu, (Bayburt hariç) Karadeniz, Toroslar Mevkii ile Isparta, Kars ve Ardahan çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.   Yağışlar, (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.   KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI Yağışlar, (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.   KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI Rüzgar, Marmara’nın güneybatısı ile Kıyı Ege'nin kuzeyinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli yağışların yaşanabileceğini söyledi.

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, bölgeler için ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr konularında uyarılarda bulundu.

 

Ülkenin geneli parçalı, çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege'nin kuzey ve doğusu, İç Anadolu, (Bayburt hariç) Karadeniz, Toroslar Mevkii ile Isparta, Kars ve Ardahan çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

 

Yağışlar, (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışlar, (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgar, Marmara’nın güneybatısı ile Kıyı Ege'nin kuzeyinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.