Mestalina Güzellik merkezi ''Yeni umutlarla,Yeni bir yıl''

YAŞAM 31.12.2021 - 00:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1134+ kez okundu.
 

Mestalina Güzellik merkezi ''Yeni umutlarla,Yeni bir yıl''

Mestalina Güzellik Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıl dileklerinde bulundu.

Birçok alanda profesyonel bir şekilde alanında hizmet vermekte olan Mestelina Güzellik merkezinin alanında Uzman estetisyen’leri Menekşe Sağır ve Yıldız Çelik,yeni yıl kutlaması yayınladı. “Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan,geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'i geride bıraktık. Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla "Merhaba" diyoruz. Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda tüm zorlukları geride bıraktık. Yeni yılın hepimize sağlık, huzur getirmesi dileğiyle tüm müşterilerimizin  yeni yılını kutluyoruz,”dediler.  
Mestalina Güzellik Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıl dileklerinde bulundu.

Birçok alanda profesyonel bir şekilde alanında hizmet vermekte olan Mestelina Güzellik merkezinin alanında Uzman estetisyen’leri Menekşe Sağır ve Yıldız Çelik,yeni yıl kutlaması yayınladı.

“Sevinçleriyle, hüzünleriyle tüm dünyamız için zorlu bir yıl olan,geri dönüp baktığımızda belki de buruk anılarla hatırlayacağımız 2021'i geride bıraktık.

Her yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir. Yeni umutlarla, güzel dileklerle yeni bir yıla "Merhaba" diyoruz.

Pandemi sürecinin yaşatmış olduğu zorlu yılda tüm zorlukları geride bıraktık.

Yeni yılın hepimize sağlık, huzur getirmesi dileğiyle tüm müşterilerimizin  yeni yılını kutluyoruz,”dediler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.