Marmara Bölgesi’nde Hava Sıcaklıkları Çarşamba Gününden İtibaren…

TEKNOLOJİ 28.03.2022 - 22:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2118+ kez okundu.
 

Marmara Bölgesi’nde Hava Sıcaklıkları Çarşamba Gününden İtibaren…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Marmara Bölgesi’nde hava sıcaklıkları çarşamba gününden itibaren hissedilir derecede artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada; Marmara Bölgesi (İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) mevsim normalleri ve yer yer üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, çarşamba gününden itibaren bölge genelinde biraz daha artarak, önümüzdeki hafta başına kadar hissedilir derecede (4 ila 8 derece) yükselmesi ve mevsim normallerin 6 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor.   SICAKLIK ARTIYOR Bölgeye bağlı il merkezlerinde bu hafta içerisinde görülecek en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde olması bekleniyor: İstanbul: 21, Edirne: 24, Tekirdağ: 21, Kırklareli: 24, Kocaeli:26, Sakarya: 29, Yalova: 25.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Marmara Bölgesi’nde hava sıcaklıkları çarşamba gününden itibaren hissedilir derecede artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada; Marmara Bölgesi (İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ve Yalova) mevsim normalleri ve yer yer üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, çarşamba gününden itibaren bölge genelinde biraz daha artarak, önümüzdeki hafta başına kadar hissedilir derecede (4 ila 8 derece) yükselmesi ve mevsim normallerin 6 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor.

 


SICAKLIK ARTIYOR

Bölgeye bağlı il merkezlerinde bu hafta içerisinde görülecek en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde olması bekleniyor: İstanbul: 21, Edirne: 24, Tekirdağ: 21, Kırklareli: 24, Kocaeli:26, Sakarya: 29, Yalova: 25.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.