Mama Luma’dan masalımsı tasarımlar

ÇOCUK 23.06.2022 - 15:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1681+ kez okundu.
 

Mama Luma’dan masalımsı tasarımlar

Yazın tüm enerjisi Apulia ile gardıroplara taşınıyor   Lüks çocuk giyimin trend markası Mama Luma, Apulia koleksiyonunda kız çocuklarının hayallerini kurduğu tasarımları bir kez daha bir araya getiriyor. Pastel tonların romantik desenlerle buluştuğu, klasik kesimleri üç boyutlu aplikelerle güçlendiren Apulia, birbirinden özgün 12 tasarımı modaya ilgili miniklerin beğenisine sunuyor.   Tıpkı yetişkinler gibi çocukların da kendilerine has moda anlayışları var. Modanın etkili ve yaratıcı zihinlerin yetişmesindeki rolünden hareketle Mama Luma, kız çocuklarını odağına alan sofistike tasarımlarıyla kısa sürede küresel bir başarı yakaladı. Yeni Apulia koleksiyonunda yaz ikliminin tüm ışıltılı bileşenleri modern bir tarzla birleşiyor, hem romantik hem de enerjik bir koleksiyona imza atılıyor. Elbise ve bluz-etek kombinlerinin yer aldığı koleksiyonda floral desenler, göz alıcı fiyonklar ve kabarık etekler dikkat çekiyor. Pudra pembesi, kırık beyaz ve açık mavi tonların hakim olduğu tasarımlara eşlik eden zarif üç boyutlu çiçek dokunuşları ise koleksiyona canlılık katıyor.    Mama Luma, her zaman olduğu gibi Apulia’da da kıyafetleri en iyi şekilde tamamlayan aksesuarlara koleksiyonunda yer veriyor. Tüm modellerle uyumlu, üç boyutlu çiçeklerle süslenen taçlar özel günlerde fark yaratan, uyumlu kombinler bir araya getirmeyi kolaylaştırıyor.    Türk girişimciden dünyaya açılan marka Türk girişimci Ata Sarı tarafından, annesinin çocuk kıyafet tasarımlarını dünyaya tanıtmak hedefiyle Santa Barbara’da hayata geçirilen Mama Luma, bugün tam 50’yi aşkın ülkede kız çocuklarını giydiriyor. Tasarımlarıyla markaya can veren Mahinur Sarı, küçük kızına hayalindeki elbiseleri tasarlamakla çıktığı bu yolda, yüzde 75’i kadın çalışandan oluşan, aynı zamanda gelirinin belirli bir kısmını dünyanın dört bir tarafındaki kız çocuklarının gelişimi için bağışlayan global bir markanın tasarım çizgisine yön veriyor.    Mama Luma’nın ürünlerine internet mağazasının yanı sıra Galataport’taki mağazası ve Beymen mağazalarından ulaşılabiliyor.

Yazın tüm enerjisi Apulia ile gardıroplara taşınıyor

 

Lüks çocuk giyimin trend markası Mama Luma, Apulia koleksiyonunda kız çocuklarının hayallerini kurduğu tasarımları bir kez daha bir araya getiriyor. Pastel tonların romantik desenlerle buluştuğu, klasik kesimleri üç boyutlu aplikelerle güçlendiren Apulia, birbirinden özgün 12 tasarımı modaya ilgili miniklerin beğenisine sunuyor.

 

Tıpkı yetişkinler gibi çocukların da kendilerine has moda anlayışları var. Modanın etkili ve yaratıcı zihinlerin yetişmesindeki rolünden hareketle Mama Luma, kız çocuklarını odağına alan sofistike tasarımlarıyla kısa sürede küresel bir başarı yakaladı. Yeni Apulia koleksiyonunda yaz ikliminin tüm ışıltılı bileşenleri modern bir tarzla birleşiyor, hem romantik hem de enerjik bir koleksiyona imza atılıyor. Elbise ve bluz-etek kombinlerinin yer aldığı koleksiyonda floral desenler, göz alıcı fiyonklar ve kabarık etekler dikkat çekiyor. Pudra pembesi, kırık beyaz ve açık mavi tonların hakim olduğu tasarımlara eşlik eden zarif üç boyutlu çiçek dokunuşları ise koleksiyona canlılık katıyor. 

 

Mama Luma, her zaman olduğu gibi Apulia’da da kıyafetleri en iyi şekilde tamamlayan aksesuarlara koleksiyonunda yer veriyor. Tüm modellerle uyumlu, üç boyutlu çiçeklerle süslenen taçlar özel günlerde fark yaratan, uyumlu kombinler bir araya getirmeyi kolaylaştırıyor. 

 

Türk girişimciden dünyaya açılan marka

Türk girişimci Ata Sarı tarafından, annesinin çocuk kıyafet tasarımlarını dünyaya tanıtmak hedefiyle Santa Barbara’da hayata geçirilen Mama Luma, bugün tam 50’yi aşkın ülkede kız çocuklarını giydiriyor. Tasarımlarıyla markaya can veren Mahinur Sarı, küçük kızına hayalindeki elbiseleri tasarlamakla çıktığı bu yolda, yüzde 75’i kadın çalışandan oluşan, aynı zamanda gelirinin belirli bir kısmını dünyanın dört bir tarafındaki kız çocuklarının gelişimi için bağışlayan global bir markanın tasarım çizgisine yön veriyor. 

 

Mama Luma’nın ürünlerine internet mağazasının yanı sıra Galataport’taki mağazası ve Beymen mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.