Maltepeli kadınlar kadrajı yakaladılar

SANAT 11.12.2021 - 10:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1063+ kez okundu.
 

Maltepeli kadınlar kadrajı yakaladılar

Usta fotoğrafçı Erdem Kırım, Maltepeli kadınlara, Esenkent Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde temel fotoğrafçılık eğitimi verdi. Fotoğraf çekme teknikleri hakkında bilgi edinen kadınlar, teorik eğitim sonrası dış mekânda pratik yapma imkânı buldu. Fotoğraf eğitimleri sona erdi        Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Esenkent Kadın Sosyal Yaşam Merkezi renkli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Maltepeli kadınlara daha önce de düzenlenen ‘‘Temel Fotoğrafçılık Eğitimi’’ nin üçüncü ve son kez düzenlenen eğitimde usta fotoğrafçı Erdem Kırım tarafından katılımcı kadınlara teorik ve uygulamalı fotoğraf eğitimi verildi. Yaklaşık 20 Maltepeli kadın eğitime katıldı. Mevcut koşullarda ışık ve yansıma konusu, makro çekim, kompozisyon, portre çekimi gibi farklı başlıklarda bilgiler edinen Maltepeli kadınlar Esenkent Özge Can Parkı’nda cep telefonlarıyla uygulamalı bir şekilde fotoğraf çekti. Temel fotoğrafçılık eğitimi büyük fırsattı Eğitime katılan kadınlardan kimi kişisel sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarını daha iyi çekmek için bu eğitimi alırken, kimi kadın emeği olarak ürettikleri ürünlerin satışında fotoğraflarını daha profesyonel açıyla çekebilmek adına eğitime katıldıklarını belirtti. Kadınlar, verilen temel fotoğrafçılık eğitiminin kişisel eğitimleri için büyük fırsat olduğunu, eğitimin ücretsiz olması ve sağladığı katma değer için yetkililere teşekkür etti. Esenkent Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde verilen eğitim sonrasında çekilen fotoğraflar usta fotoğrafçı Erdem Kırım tarafından değerlendirildi. Aldıkları kısa eğitimle kadrajı yakalayan kadınlara başarı sertifikaları fotoğrafçı Erdem Kırım ve Maltepe Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehriban Çelebi tarafından takdim edildi.

Usta fotoğrafçı Erdem Kırım, Maltepeli kadınlara, Esenkent Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde temel fotoğrafçılık eğitimi verdi. Fotoğraf çekme teknikleri hakkında bilgi edinen kadınlar, teorik eğitim sonrası dış mekânda pratik yapma imkânı buldu.

Fotoğraf eğitimleri sona erdi

       Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Esenkent Kadın Sosyal Yaşam Merkezi renkli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Maltepeli kadınlara daha önce de düzenlenen ‘‘Temel Fotoğrafçılık Eğitimi’’ nin üçüncü ve son kez düzenlenen eğitimde usta fotoğrafçı Erdem Kırım tarafından katılımcı kadınlara teorik ve uygulamalı fotoğraf eğitimi verildi. Yaklaşık 20 Maltepeli kadın eğitime katıldı. Mevcut koşullarda ışık ve yansıma konusu, makro çekim, kompozisyon, portre çekimi gibi farklı başlıklarda bilgiler edinen Maltepeli kadınlar Esenkent Özge Can Parkı’nda cep telefonlarıyla uygulamalı bir şekilde fotoğraf çekti.

Temel fotoğrafçılık eğitimi büyük fırsattı

Eğitime katılan kadınlardan kimi kişisel sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarını daha iyi çekmek için bu eğitimi alırken, kimi kadın emeği olarak ürettikleri ürünlerin satışında fotoğraflarını daha profesyonel açıyla çekebilmek adına eğitime katıldıklarını belirtti. Kadınlar, verilen temel fotoğrafçılık eğitiminin kişisel eğitimleri için büyük fırsat olduğunu, eğitimin ücretsiz olması ve sağladığı katma değer için yetkililere teşekkür etti.

Esenkent Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde verilen eğitim sonrasında çekilen fotoğraflar usta fotoğrafçı Erdem Kırım tarafından değerlendirildi. Aldıkları kısa eğitimle kadrajı yakalayan kadınlara başarı sertifikaları fotoğrafçı Erdem Kırım ve Maltepe Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehriban Çelebi tarafından takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.