akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Maide Yılmaz Boran'ın bu haftaki konusu siyaset.

GÜNDEM 01.09.2021 - 07:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1682+ kez okundu.
 

Maide Yılmaz Boran'ın bu haftaki konusu siyaset.

Bugün Mavi Radyo'da Maide Yılmaz Boran ile Hayata Dair Programında 12.00 de buluşalım.

Hayata Dair Programında her hafta farklı konukları misafir ederek Adana gündemini yakından takp eden başarılı editör Maide Yılmaz Boran bu hafta ,Adana Ülkem partisi Adana İl Başkanı Yunus Fırat'ı konuk edecek. Maide Yılmaz Boran bugün kü söyleşimiz, gündemle ve siyasetle ilgili olacak. Bu hafta  Adana Ülkem partisi Adana İl Başkanı Yunus Fırat'ı konuk ederek Adana Gündemi ve dünyada gelişen olaylar hakkında söyleşi yapacağız.. Bugün Mavi Radyo'da Maide Yılmaz Boran ile Hayata Dair Programında saat.12.00 de Mavi Radyo da buluşalım  Her hafta konuk ağırlamada proğrama destek oldukları için Mavi Radyo çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Bugün Mavi Radyo'da Maide Yılmaz Boran ile Hayata Dair Programında 12.00 de buluşalım.

Hayata Dair Programında her hafta farklı konukları misafir ederek Adana gündemini yakından takp eden başarılı editör Maide Yılmaz Boran bu hafta ,Adana Ülkem partisi Adana İl Başkanı Yunus Fırat'ı konuk edecek.

Maide Yılmaz Boran bugün kü söyleşimiz, gündemle ve siyasetle ilgili olacak.

Bu hafta  Adana Ülkem partisi Adana İl Başkanı Yunus Fırat'ı konuk ederek Adana Gündemi ve dünyada gelişen olaylar hakkında söyleşi yapacağız..

Bugün Mavi Radyo'da Maide Yılmaz Boran ile Hayata Dair Programında saat.12.00 de Mavi Radyo da buluşalım 

Her hafta konuk ağırlamada proğrama destek oldukları için Mavi Radyo çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.