akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

M1 ADANA AVM’DE YILDIZLAR ALTINDA AÇIKHAVA SİNEMA KEYFİ

KÜLTÜR 22.09.2022 - 07:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2073+ kez okundu.
 

M1 ADANA AVM’DE YILDIZLAR ALTINDA AÇIKHAVA SİNEMA KEYFİ

 M1 Adana AVM’de 16 Eylül cuma günü başlayan Açıkhava Sinema Günleri ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.    M1 Adana AVM’de Eylül ve Ekim aylarında  1 ay boyunca  sürecek olan “Açıkhava Sineması”  etkinliği Türk Sinemasının kahkaha dolu, eğlenceli ,birbirinden keyifli ve nitelikli  filmleriyle  her hafta Cuma- Cumartesi akşamları Adanalılar ile buluşuyor.   Adana'nın en büyük ve en başarılı Alışveriş Merkezi M1 Adana AVM, 1 ay boyunca sürecek olan Açık Hava Sinema etkinlikleri ile Adana ve bölgenin sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor. Açık Hava Sineması etkinliklerinde 16 Eylül’den 15 Ekim’e kadar 1 ay boyunca her hafta sonu Cuma ve Cumartesi günleri Türk Sinemasının seçkin filmleri gösterime sunuluyor.  M1 Adana AVM açık alanda düzenlenen etkinlik için ÇOCUKLAR ve AİLELER ‘i 2 ayrı seans sinema keyfi bekliyor. Çocuklar için 18:00’de planlanan gösterimler sonrası,Aileler için yine Türk Sinemasının en yeni filmleri saat 20:00’de  gösterime giriyor. Etkinliğin ilk haftasında 16 Eylül cuma günü   “Eyvah Eyvah”  ve 17 Eylül cumartesi günü  “Eyvah Eyvah 2” , filmleri ve çocuklar için  “Gamonya“ filmi gösterime girdi. Etkinlik M1 Adana AVM ziyaretçileri tarafından büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.     15 Ekim’e kadar  sürecek olan gösterimlerde :  23 Eylül Cuma günü “Eyvah Eyvah 3 , 24 Eylül Cumartesi günü “Sen Kimsin”  çocuklar için ; “BÜCÜR” , 30 Eylül Cuma günü “Bana Masal Anlatma” ,“ 01 Ekim Cumartesi günü “Kara Bela”  çocuklar için ; “Bizim Köyün Şarkısı” filmi, 07 Ekim Cuma günü “Dedemin Fişi” ,“ 08 Ekim Cumartesi günü “Küçük Esnaf ”  çocuklar için ; “Kral Şakir- Oyun Zamanı” filmi,    14 Ekim Cuma günü “Görümce” ,“ 15 Ekim Cumartesi günü “Aile Arasında”  çocuklar için ; “Kral Şakir- Korsanlar Diyarı” filmi, gibi Türk Sineması’nın birbirinden nitelikli ve keyifli  filmleri yer alacak

 M1 Adana AVM’de 16 Eylül cuma günü başlayan Açıkhava Sinema Günleri ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

   M1 Adana AVM’de Eylül ve Ekim aylarında  1 ay boyunca  sürecek olan “Açıkhava Sineması”  etkinliği Türk Sinemasının kahkaha dolu, eğlenceli ,birbirinden keyifli ve nitelikli  filmleriyle  her hafta Cuma- Cumartesi akşamları Adanalılar ile buluşuyor.

  Adana'nın en büyük ve en başarılı Alışveriş Merkezi M1 Adana AVM, 1 ay boyunca sürecek olan Açık Hava Sinema etkinlikleri ile Adana ve bölgenin sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor.

Açık Hava Sineması etkinliklerinde 16 Eylül’den 15 Ekim’e kadar 1 ay boyunca her hafta sonu Cuma ve Cumartesi günleri Türk Sinemasının seçkin filmleri gösterime sunuluyor.  M1 Adana AVM açık alanda düzenlenen etkinlik için ÇOCUKLAR ve AİLELER ‘i 2 ayrı seans sinema keyfi bekliyor. Çocuklar için 18:00’de planlanan gösterimler sonrası,Aileler için yine Türk Sinemasının en yeni filmleri saat 20:00’de  gösterime giriyor. Etkinliğin ilk haftasında 16 Eylül cuma günü   “Eyvah Eyvah”  ve 17 Eylül cumartesi günü  “Eyvah Eyvah 2” , filmleri ve çocuklar için  “Gamonya“ filmi gösterime girdi. Etkinlik M1 Adana AVM ziyaretçileri tarafından büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.

 

  15 Ekim’e kadar  sürecek olan gösterimlerde :  23 Eylül Cuma günü “Eyvah Eyvah 3 , 24 Eylül Cumartesi günü “Sen Kimsin”  çocuklar için ; “BÜCÜR” , 30 Eylül Cuma günü “Bana Masal Anlatma” ,“ 01 Ekim Cumartesi günü “Kara Bela”  çocuklar için ; “Bizim Köyün Şarkısı” filmi, 07 Ekim Cuma günü “Dedemin Fişi” ,“ 08 Ekim Cumartesi günü “Küçük Esnaf ”  çocuklar için ; “Kral Şakir- Oyun Zamanı” filmi,    14 Ekim Cuma günü “Görümce” ,“ 15 Ekim Cumartesi günü “Aile Arasında”  çocuklar için ; “Kral Şakir- Korsanlar Diyarı” filmi, gibi Türk Sineması’nın birbirinden nitelikli ve keyifli  filmleri yer alacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.