akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Lincoln Electric Türkiye Üniversite Ziyaretleri ile Gençlerle Değer Katıyor

TEKNOLOJİ 23.06.2022 - 15:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1448+ kez okundu.
 

Lincoln Electric Türkiye Üniversite Ziyaretleri ile Gençlerle Değer Katıyor

Kaynak sektöründeki profesyonellerin her ihtiyacına cevap verebilen son teknoloji kaynak ürünleri geliştiren Lincoln Electric Türkiye, binlerce öğrencinin ilgi gösterdiği üniversite etkinliklerine katılarak kaynak sektörü için değer taşıyan konular hakkında öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor. Lincoln Electric Türkiye’den bazı yöneticilerin konuşmacı olarak ve şirket standlarının yer aldığı etkinliklere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.   Kariyer tavsiyeleri ile teknik bilgilendirmeler ilgi gördü Bir süre önce Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen BemDays’22 etkinliği kapsamında Lincoln Electric Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Tuğçe Çakır İmirzi öğrencilerle bir araya geldi. İmirzi, kariyer planlama ve insan kaynakları süreçleri hakkında öğrencilerle önemli bilgiler paylaştı ve onların sorularını cevaplandırdı.  Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Günleri etkinliğinde ise Lincoln Electric Türkiye Teknik Direktörü Erkan Yegen sektördeki gelişmelerden, AR-GE ve teknik konulardan bahsederek Lincoln Electric Türkiye’de süreçlerin nasıl ilerlediğini aktardı.  Gebze Teknik Üniversitesi Malzeme Günleri etkinliğine ise Özel Alaşımlar Ar-Ge ve Ürün Destek Süreç Yöneticisi Can Poyraz Sağ konuşmacı olarak katıldı. Sağ, şirketin Ar-Ge vizyonunu paylaşırken ürün geliştirme alanında dünyada yaşanan sıcak gelişmelerden de bahsederek, öğrencilerin yönelttiği teknik soruları da yanıtladı. Kurulan standlarda ayrıca çok sayıda öğrenci Lincoln Electric Türkiye’nin güçlü ve son teknolojiye sahip kaynak eğitim simülatörü VRTEX® 360 Compact teknolojisiyle sanal olarak kaynak yapma deneyimi yaşadı. Gençlerle bilgiyi paylaşmak önemli  Lincoln Electric Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Tuğçe Çakır İmirzi bu tarz etkinlikler sayesinde kaynak sektörünü ve yaptıkları işleri gençler ile buluşturduklarını ifade ederek “Bu tarz etkinlikler vasıtasıyla hem öğrencilerin hem de öğretim üyelerinin sektöre ilişkin sorularını cevaplandırabiliyor ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Böylece şirket olarak ortaya koyduğumuz değeri anlatma şansını yakalıyor ve sektörde yaşanan teknolojik gelişmeler ile güncel haberleri de onlarla paylaşıyoruz. Ayrıca öğrenciler için staj imkanlarımızdan bahsediyoruz. Marka olarak bu tarz etkinliklerde yer almanın değerli inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde de bu tarz üniversite etkinliklerine katılarak gençlerimizle paylaşımda bulunmaya devam edeceğiz”. 

Kaynak sektöründeki profesyonellerin her ihtiyacına cevap verebilen son teknoloji kaynak ürünleri geliştiren Lincoln Electric Türkiye, binlerce öğrencinin ilgi gösterdiği üniversite etkinliklerine katılarak kaynak sektörü için değer taşıyan konular hakkında öğrencileri bilgilendirmeye devam ediyor. Lincoln Electric Türkiye’den bazı yöneticilerin konuşmacı olarak ve şirket standlarının yer aldığı etkinliklere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.  

Kariyer tavsiyeleri ile teknik bilgilendirmeler ilgi gördü

Bir süre önce Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen BemDays’22 etkinliği kapsamında Lincoln Electric Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Tuğçe Çakır İmirzi öğrencilerle bir araya geldi. İmirzi, kariyer planlama ve insan kaynakları süreçleri hakkında öğrencilerle önemli bilgiler paylaştı ve onların sorularını cevaplandırdı.  Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Günleri etkinliğinde ise Lincoln Electric Türkiye Teknik Direktörü Erkan Yegen sektördeki gelişmelerden, AR-GE ve teknik konulardan bahsederek Lincoln Electric Türkiye’de süreçlerin nasıl ilerlediğini aktardı. 

Gebze Teknik Üniversitesi Malzeme Günleri etkinliğine ise Özel Alaşımlar Ar-Ge ve Ürün Destek Süreç Yöneticisi Can Poyraz Sağ konuşmacı olarak katıldı. Sağ, şirketin Ar-Ge vizyonunu paylaşırken ürün geliştirme alanında dünyada yaşanan sıcak gelişmelerden de bahsederek, öğrencilerin yönelttiği teknik soruları da yanıtladı. Kurulan standlarda ayrıca çok sayıda öğrenci Lincoln Electric Türkiye’nin güçlü ve son teknolojiye sahip kaynak eğitim simülatörü VRTEX® 360 Compact teknolojisiyle sanal olarak kaynak yapma deneyimi yaşadı.

Gençlerle bilgiyi paylaşmak önemli 

Lincoln Electric Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Tuğçe Çakır İmirzi bu tarz etkinlikler sayesinde kaynak sektörünü ve yaptıkları işleri gençler ile buluşturduklarını ifade ederek “Bu tarz etkinlikler vasıtasıyla hem öğrencilerin hem de öğretim üyelerinin sektöre ilişkin sorularını cevaplandırabiliyor ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Böylece şirket olarak ortaya koyduğumuz değeri anlatma şansını yakalıyor ve sektörde yaşanan teknolojik gelişmeler ile güncel haberleri de onlarla paylaşıyoruz. Ayrıca öğrenciler için staj imkanlarımızdan bahsediyoruz. Marka olarak bu tarz etkinliklerde yer almanın değerli inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde de bu tarz üniversite etkinliklerine katılarak gençlerimizle paylaşımda bulunmaya devam edeceğiz”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.