Levent Kaya Anneler günü mesajı yayınladı

SİYASET 08.05.2022 - 11:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1977+ kez okundu.
 

Levent Kaya Anneler günü mesajı yayınladı

'Cennet annelerin ayakları altındadır.'Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

“Tüm kadınlar birer anne adayıdır, annedir. Onlar; bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve kararlılığın adı olmuşlardır” diyen İyi parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi Levent kaya'dan kadınlara bu özel günde mesaj var Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Annelik en yüce duygularının başında gelir. Anne koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladının geleceği için kendini arka plana iten kişidir. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren annelerimiz, şefkatin, merhametin, fedakârlığın timsalidir, Bu duygu ve düşüncelerle,Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin bu özel gününü kutluyor, sağlık sıhhat ve yarınlara sevdikleriyle beraber ulaşmaları dileğiyle saygılarımı sunuyorum.  
'Cennet annelerin ayakları altındadır.'Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.

“Tüm kadınlar birer anne adayıdır, annedir. Onlar; bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve kararlılığın adı olmuşlardır” diyen İyi parti Yüreğir kurucular kurulu üyesi Levent kaya'dan kadınlara bu özel günde mesaj var

Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Annelik en yüce duygularının başında gelir.

Anne koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladının geleceği için kendini arka plana iten kişidir. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren
annelerimiz, şefkatin, merhametin, fedakârlığın timsalidir, Bu duygu ve düşüncelerle,Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin bu özel gününü kutluyor, sağlık sıhhat ve yarınlara sevdikleriyle beraber ulaşmaları dileğiyle saygılarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.