Kuzu Effect AVM ile Eğlence Bu Yaz Bir Başka…

YAŞAM 12.07.2021 - 08:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1236+ kez okundu.
 

Kuzu Effect AVM ile Eğlence Bu Yaz Bir Başka…

Alışveriş, eğlence, yemek, sanat, spor gibi pek çok yaşam alanına dokunan Kuzu Effect AVM, bu yazda renkli dünyası ile sizleri mutluluk ile buluşturacak. Kuzu Effect AVM, sosyal alanlarıyla tüm Ankaralılara bambaşka dünyaların kapılarını aralıyor. Özgün mimarisi ve dünyaca ünlü markalarıyla Kuzu Effect AVM Ankara'da benzersiz bir yaşam alanı yaratıyor.  Mimarisi ve lokasyonu ile Ankara’nın en sevilen alışveriş merkezleri içerisinde bulunan Kuzu Effect, şehrin sokaklarında dolaşıyormuş gibi bir his yaratmasının yanı sıra; restoranlarıyla da buluşmalarınızın adresi oluyor. Ankara’nın en değerli lokasyonu olan Çankaya Oran’da, orman ve göl manzarasını buluşturan Kuzu Effect, kendinizi iyi hissedeceğiniz aynı zamanda da birbirinden ünlü lezzetleri deneyebileceğiniz en doğru yer!  Trend markalar, rafine lezzetler, sanatın ruhu ve sonsuz eğlencenin yer aldığı Kuzu Effect Alışveriş Merkezi, Ankaralıların hayatına değer katmaya devam ediyor. Tüm Ankaralıları Kuzu Effect’in renkli dünyasını keşfetmeye davet ediyoruz!  Ankara’nın kalbinde lezzet yolculuğu Kuzu Effect’te Cold Stone’un damak tadınıza uygun dondurma karışımlarını deneyebilir, Lisette’ de tatlı mı tatlı çikolatalar ile kendinizi mutlu edebilir Zeynel’in lezzetli mi lezzetli tatlıları ile gününüzü tatlı kılabilirsiniz. Özellikle çocuklar için vazgeçilmez olan Timboo Cafe’nin ve Franco Burger’in her damak tadına hitap eden yemekleri ile keyifli vakit geçirirken, Quick China ‘nın dünya mutfağını sofranıza taşıyan menüsü ile lezzet yolculuğuna çıkabilirsiniz. Ege ve Akdeniz’de geçen keyifli akşamları Seyfi Balık’a taşıyabilir, yine Ege ve Akdeniz Mutfağı'nın karakteristik lezzetlerinin klasik pişirme teknikleri ile harmanlayan Lemonde’ de, dost sohbetlerini lezzet ile birleştirebilirsiniz.  VAKKO BISTRO’nun şık ambiyansı ile bütünleşen lezzetlerini Kuzu Effect’in eşsiz manzarası ile bütünleyebilirsiniz.  Lou Cafe Bistro, Hunger ve DUBH LINN in birbirinden özel tadları ve Talk Cocktail’in kokteylleri eşliğinde Kuzu Effect’te sevdiklerinizle keyifli ve lezzetli bir buluşma geçirebilir, sizi güzelleşmeye çağıran sıcaklığı ile Kaygısız Meyhane de eğlence dolu bir akşam yaşayabilirsiniz.  ‘İyi Pizza Hamurundan Anlaşılır’ mottosuyla yola çıkan Double Zero Pizzeria yı yoksa hala denemediniz mi? Birbirinden lezzetli pizza dilimleri Kuzu Effect’te… Eşsiz soslar ve çeşit çeşit baharatlarla marine edilmiş akıl almaz lezzetler sunan Bana da Söyle ile iş stresine kısa bir kahve molası vermenizi sağlayan Starbucks da Effect’te Senin Evinde… Kuzu Effect, birbirinden farklı markaları bünyesinde barındırarak lezzet yolculuğuna çıkarırken, eşsiz manzarası ve içeriye dolan orman havası ile dünya mutfağının zengin menüsünü harmanlıyor. 

Alışveriş, eğlence, yemek, sanat, spor gibi pek çok yaşam alanına dokunan Kuzu Effect AVM, bu yazda renkli dünyası ile sizleri mutluluk ile buluşturacak.

Kuzu Effect AVM, sosyal alanlarıyla tüm Ankaralılara bambaşka dünyaların kapılarını aralıyor. Özgün mimarisi ve dünyaca ünlü markalarıyla Kuzu Effect AVM Ankara'da benzersiz bir yaşam alanı yaratıyor. 

Mimarisi ve lokasyonu ile Ankara’nın en sevilen alışveriş merkezleri içerisinde bulunan Kuzu Effect, şehrin sokaklarında dolaşıyormuş gibi bir his yaratmasının yanı sıra; restoranlarıyla da buluşmalarınızın adresi oluyor. Ankara’nın en değerli lokasyonu olan Çankaya Oran’da, orman ve göl manzarasını buluşturan Kuzu Effect, kendinizi iyi hissedeceğiniz aynı zamanda da birbirinden ünlü lezzetleri deneyebileceğiniz en doğru yer!  Trend markalar, rafine lezzetler, sanatın ruhu ve sonsuz eğlencenin yer aldığı Kuzu Effect Alışveriş Merkezi, Ankaralıların hayatına değer katmaya devam ediyor. Tüm Ankaralıları Kuzu Effect’in renkli dünyasını keşfetmeye davet ediyoruz! 

Ankara’nın kalbinde lezzet yolculuğu

Kuzu Effect’te Cold Stone’un damak tadınıza uygun dondurma karışımlarını deneyebilir, Lisette’ de tatlı mı tatlı çikolatalar ile kendinizi mutlu edebilir Zeynel’in lezzetli mi lezzetli tatlıları ile gününüzü tatlı kılabilirsiniz. Özellikle çocuklar için vazgeçilmez olan Timboo Cafe’nin ve Franco Burger’in her damak tadına hitap eden yemekleri ile keyifli vakit geçirirken, Quick China ‘nın dünya mutfağını sofranıza taşıyan menüsü ile lezzet yolculuğuna çıkabilirsiniz. Ege ve Akdeniz’de geçen keyifli akşamları Seyfi Balık’a taşıyabilir, yine Ege ve Akdeniz Mutfağı'nın karakteristik lezzetlerinin klasik pişirme teknikleri ile harmanlayan Lemonde’ de, dost sohbetlerini lezzet ile birleştirebilirsiniz.  VAKKO BISTRO’nun şık ambiyansı ile bütünleşen lezzetlerini Kuzu Effect’in eşsiz manzarası ile bütünleyebilirsiniz. 

Lou Cafe Bistro, Hunger ve DUBH LINN in birbirinden özel tadları ve Talk Cocktail’in kokteylleri eşliğinde Kuzu Effect’te sevdiklerinizle keyifli ve lezzetli bir buluşma geçirebilir, sizi güzelleşmeye çağıran sıcaklığı ile Kaygısız Meyhane de eğlence dolu bir akşam yaşayabilirsiniz. 

‘İyi Pizza Hamurundan Anlaşılır’ mottosuyla yola çıkan Double Zero Pizzeria yı yoksa hala denemediniz mi? Birbirinden lezzetli pizza dilimleri Kuzu Effect’te… Eşsiz soslar ve çeşit çeşit baharatlarla marine edilmiş akıl almaz lezzetler sunan Bana da Söyle ile iş stresine kısa bir kahve molası vermenizi sağlayan Starbucks da Effect’te Senin Evinde…

Kuzu Effect, birbirinden farklı markaları bünyesinde barındırarak lezzet yolculuğuna çıkarırken, eşsiz manzarası ve içeriye dolan orman havası ile dünya mutfağının zengin menüsünü harmanlıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.