Küresel rekabete,Adanalı Çukurova Asansör de hazir

TEKNOLOJİ 01.03.2022 - 09:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1492+ kez okundu.
 

Küresel rekabete,Adanalı Çukurova Asansör de hazir

Adanalı Çukurova Asansör, küresel rekabete hazır

Dünyanın iki büyük asansör fuarından biri olan 17. Uluslararası Asansör İstanbul’a Adana’dan da katılım olacak Tarsus Turkey tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 17.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, 400 firmanın katılımıyla toplam 8 salon ve 60 bin metrekare alanda düzenlenecek. 10 Mart’ta kapılarını açacak organizasyonda bu yıl Adana’dan Çukurova Asansör yer alacak. Ticaret Bakanlığı’nın Alım Heyeti desteği ve uygulanan Overseas Buyer programı sayesinde bu yıl 6.000’i yurt dışından, toplam 30 bin satın almacının ziyaret edeceği Asansör İstanbul’da, dört gün boyunca yaklaşık 500 milyon dolarlık ticaretin gerçekleşmesi bekleniyor. 10-13 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek fuar, konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar tüm yeni makine, ekipman ve teknolojilere ev sahipliği yapacak. 
Adanalı Çukurova Asansör, küresel rekabete hazır
Dünyanın iki büyük asansör fuarından biri olan 17. Uluslararası Asansör İstanbul’a Adana’dan da katılım olacak

Tarsus Turkey tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle 17.’si gerçekleştirilen Uluslararası Asansör İstanbul, 400 firmanın katılımıyla toplam 8 salon ve 60 bin metrekare alanda düzenlenecek. 10 Mart’ta kapılarını açacak organizasyonda bu yıl Adana’dan Çukurova Asansör yer alacak.

Ticaret Bakanlığı’nın Alım Heyeti desteği ve uygulanan Overseas Buyer programı sayesinde bu yıl 6.000’i yurt dışından, toplam 30 bin satın almacının ziyaret edeceği Asansör İstanbul’da, dört gün boyunca yaklaşık 500 milyon dolarlık ticaretin gerçekleşmesi bekleniyor. 10-13 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek fuar, konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar tüm yeni makine, ekipman ve teknolojilere ev sahipliği yapacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.