akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

KuCoin, 2022 İlk Yarı Raporunu Yayımladı

EKONOMİ 08.07.2022 - 09:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1702+ kez okundu.
 

KuCoin, 2022 İlk Yarı Raporunu Yayımladı

KuCoin, 2022'nin ana ölçütlerini ve başarılarını vurgulayan ilk yarı yıl raporunu yayımladı. Rapor, borsanın çeşitli yetki alanlarında, merkezi olmayan varlıklar pazarındaki konumunu inceliyor. Ayrıca, bu konumu sağlamlaştırmayı amaçlayan piyasa performansını ve yenilikçi ürün geliştirmeleri ele alınıyor.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin tarafından yayınlanan 2022 ilk yarı yıl raporuna göre, borsaya kayıtlı kullanıcı sayısı 18 milyonu, küresel çalışan sayısı ise bini aşmış durumda. Raporda; bu gelişimde, KuCoin'in Jump Crypto, Circle Ventures, IDG Capital ve Matrix Partners'tan 150 milyon dolarlık Seri B öncesi finansman turu alarak değerlemesini 10 milyar dolara getirmesinin de katkısının olduğu vurgulanıyor.   Spot ve Vadeli İşlemlerde 2 Trilyon Dolarlık Hacim   Yılın başından bu yana Spot ve Vadeli İşlemler’de 2 trilyon dolarlık kritik bir kümülatif işlem hacmi elde eden KuCoin, 2021 yılının aynı dönemine kıyasla yüzde 180 oranında bir büyüme sergiledi. Spot için en yüksek günlük işlem hacmi 11 milyar dolar olarak kaydedilirken, Vadeli İşlemler’de günlük 23 milyar dolarlık bir hacim gerçekleşti.    Geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında, Avrupa pazarı 2022'nin ilk yarısında yüzde 381 oranında artışla 481 milyar dolarlık hacim elde etti. Latin Amerika yüzde 189 artışla 453 milyar dolara ulaşırken, Afrika ve Orta Doğu ise yüzde 152 oranında artarak 392 milyar dolarlık hacme ulaştı
KuCoin, 2022'nin ana ölçütlerini ve başarılarını vurgulayan ilk yarı yıl raporunu yayımladı. Rapor, borsanın çeşitli yetki alanlarında, merkezi olmayan varlıklar pazarındaki konumunu inceliyor. Ayrıca, bu konumu sağlamlaştırmayı amaçlayan piyasa performansını ve yenilikçi ürün geliştirmeleri ele alınıyor.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin tarafından yayınlanan 2022 ilk yarı yıl raporuna göre, borsaya kayıtlı kullanıcı sayısı 18 milyonu, küresel çalışan sayısı ise bini aşmış durumda. Raporda; bu gelişimde, KuCoin'in Jump Crypto, Circle Ventures, IDG Capital ve Matrix Partners'tan 150 milyon dolarlık Seri B öncesi finansman turu alarak değerlemesini 10 milyar dolara getirmesinin de katkısının olduğu vurgulanıyor. 

 Spot ve Vadeli İşlemlerde 2 Trilyon Dolarlık Hacim

 

Yılın başından bu yana Spot ve Vadeli İşlemler’de 2 trilyon dolarlık kritik bir kümülatif işlem hacmi elde eden KuCoin, 2021 yılının aynı dönemine kıyasla yüzde 180 oranında bir büyüme sergiledi. Spot için en yüksek günlük işlem hacmi 11 milyar dolar olarak kaydedilirken, Vadeli İşlemler’de günlük 23 milyar dolarlık bir hacim gerçekleşti. 

 

Geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında, Avrupa pazarı 2022'nin ilk yarısında yüzde 381 oranında artışla 481 milyar dolarlık hacim elde etti. Latin Amerika yüzde 189 artışla 453 milyar dolara ulaşırken, Afrika ve Orta Doğu ise yüzde 152 oranında artarak 392 milyar dolarlık hacme ulaştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.