Kozanlı Levent Gök, en başarılılar arasında…

SİYASET 09.01.2022 - 23:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1400+ kez okundu.
 

Kozanlı Levent Gök, en başarılılar arasında…

Adana’nın hemşehrisi Levent Gök, en başarılı milletvekilleri arasına girdi

Adanalıların hemşehrisi, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 2021 yılının en başarılı milletvekilleri arasında yer aldı. ORC Araştırma’nın son anketine göre yüzde 47,2’lik başarı oranıyla en başarılı 8. milletvekili seçilen Levent Gök, gerek mecliste gerekse alanlarda yaptığı özverili çalışmalarla dikkat çekiyor. Adanalıların yakından tanıdığı ve sevdiği, Kozanlı hemşehrileri Levent Gök’ün, 2021 yılının en başarılı milletvekilleri arasında yer alması Adana’da ve özellikle Kozan’da sevinçle karşılandı. 27. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) Devlet memurlarını, üniversite öğrencilerini, öğretim üyelerini, esnafı, çiftçiyi, öğrenciyi yakından ilgilendiren, vatandaşın ağır vergi yükünü hafifletmeyi amaçlayan, işçiden işsize, hapishanedeki vatandaşlardan avukat ve hakimlere kadar geniş alana yayılan 57 kanun teklifi, 606 soru önergesi ve 81 araştırma önergesi sunan Levent Gök, Ankara’da ve geçtiğimiz günlerde geldiği Adana’da toplumun tüm kesimleriyle olabildiğince görüşme çaba ve isteğinden dolayı takdir topluyor. CHP Ankara İl Başkanlığı’nın ardından 2011 yılında milletvekili seçildikten sonra 2015’te yeniden milletvekili olarak meclise giren Levent Gök, Parti Meclisi Üyeliği, CHP Grup Başkanvekilliği, TBMM Başkanvekilliği de yaptı. CHP Ankara Milletvekili, Avukat Levent Gök, insan hakları alanında yaptığı çalışmalarla da biliniyor.  
Adana’nın hemşehrisi Levent Gök, en başarılı milletvekilleri arasına girdi

Adanalıların hemşehrisi, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, 2021 yılının en başarılı milletvekilleri arasında yer aldı. ORC Araştırma’nın son anketine göre yüzde 47,2’lik başarı oranıyla en başarılı 8. milletvekili seçilen Levent Gök, gerek mecliste gerekse alanlarda yaptığı özverili çalışmalarla dikkat çekiyor.

Adanalıların yakından tanıdığı ve sevdiği, Kozanlı hemşehrileri Levent Gök’ün, 2021 yılının en başarılı milletvekilleri arasında yer alması Adana’da ve özellikle Kozan’da sevinçle karşılandı.

27. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) Devlet memurlarını, üniversite öğrencilerini, öğretim üyelerini, esnafı, çiftçiyi, öğrenciyi yakından ilgilendiren, vatandaşın ağır vergi yükünü hafifletmeyi amaçlayan, işçiden işsize, hapishanedeki vatandaşlardan avukat ve hakimlere kadar geniş alana yayılan 57 kanun teklifi, 606 soru önergesi ve 81 araştırma önergesi sunan Levent Gök, Ankara’da ve geçtiğimiz günlerde geldiği Adana’da toplumun tüm kesimleriyle olabildiğince görüşme çaba ve isteğinden dolayı takdir topluyor.

CHP Ankara İl Başkanlığı’nın ardından 2011 yılında milletvekili seçildikten sonra 2015’te yeniden milletvekili olarak meclise giren Levent Gök, Parti Meclisi Üyeliği, CHP Grup Başkanvekilliği, TBMM Başkanvekilliği de yaptı. CHP Ankara Milletvekili, Avukat Levent Gök, insan hakları alanında yaptığı çalışmalarla da biliniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.