Korkusunu Yenebilecek Mi?

ÇOCUK 28.05.2021 - 09:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1749+ kez okundu.
 

Korkusunu Yenebilecek Mi?

Niloya Oyun Parkında Korkusunu Yenebilecek Mi?

Okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar için eğitici ve bir o kadar da öğretici içerikleriyle ekrana gelen Niloya, izleyenleri her bölümünde yeni maceralara davet ediyor. Ebeveynlerin ve çocukların en sevdiği çizgi film karakteri 28 Mayıs Cuma günü yayınlanacak ‘’Parkta Bir Gün’’ bölümüyle ekrana gelecek.   28 Mayıs Cuma günü 15.00’da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 130. bölümün konusu ise şöyle;   Niloya, arkadaşları ve keçi çocuk parkına gelmişleridir. Niloya parkta bulunan tüm oyuncaklarıyla hızlıca oynar. Fakat sıra büyük kaydırağa gelince bir endişe yaşar. Kaymayı dener ama her seferinde vazgeçer. Arkadaşları ve keçinin yardımıyla Niloya bu korkusunu yenebilecek mi?
Niloya Oyun Parkında Korkusunu Yenebilecek Mi?

Okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar için eğitici ve bir o kadar da öğretici içerikleriyle ekrana gelen Niloya, izleyenleri her bölümünde yeni maceralara davet ediyor. Ebeveynlerin ve çocukların en sevdiği çizgi film karakteri 28 Mayıs Cuma günü yayınlanacak ‘’Parkta Bir Gün’’ bölümüyle ekrana gelecek.

 

28 Mayıs Cuma günü 15.00’da Niloya YouTube kanalında ekrana gelecek 130. bölümün konusu ise şöyle;

 

Niloya, arkadaşları ve keçi çocuk parkına gelmişleridir. Niloya parkta bulunan tüm oyuncaklarıyla hızlıca oynar. Fakat sıra büyük kaydırağa gelince bir endişe yaşar. Kaymayı dener ama her seferinde vazgeçer. Arkadaşları ve keçinin yardımıyla Niloya bu korkusunu yenebilecek mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.