KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

YAŞAM 11.10.2020 - 18:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1008+ kez okundu.
 

KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

    2 Ekim 00:05' de Koç burcunun 9 derecesinde haritanın 10.evinde  bir dolunay gerçekleşecek. Ekim ayında iki dolunay ve bir yeniay yaşanacak. Bu nedenle de,  gerçekleşen dolunaya Mavi Dolunay diyoruz. Dolunay genel anlamda da gergin enerjiler barındırırlar. Normalde bir ay da, bir yeniay ve bir dolunay olur. Aslında bu veriyle ve Koç burcunda devam eden Mars retrosuna, 13 Ekim'de başlayacak Merkür retrosunu da ekleyince, Ekim ayının oldukça gergin olacağını söylemek hiç de zor değil.              Dolunay öncü burçta olduğu için etkilerini hızlıca gösterecektir. 10-4 aksındaki dolunay ile; kariyer, aile, vatan, toprak, sınırlar ile ilgili bir yoğunluk bizleri bekliyor. Özellikle büyük firmaların ve iş adamlarının maddi anlamda zorlanacağını söyleyebiliriz. Evlilikler ve ortaklıklar da ciddi sınav verecek. İki hafta önce başlattığınız her ne varsa, o konulardaki gelişmelerin sonuçları alınacak. Son anda bozulan anlaşmalar ve ani gelişmeler canınızı  sıkabilir. Baş ağrıları, migren, kemik ve diş hastalıklarında artış olabilir.   Dolunay'ın gerçekleştiği Algerib sabit yıldızının etkisiyle, duygusal olarak yanlış kararlar alma ihtimaliniz yüksek olduğu için, bu dönem vereceğiniz kararları akıl süzgecinden geçirerek hareket etmeniz sizin için iyi olur. '' Öfkeyle kalkan zararla oturur'' sözünü hatırlamak faydanıza. Güneş'in ise Vindemiatrix sabit yıldızıyla kavuşumda olması da; boşanmalar, iflas, depresyon ve hukuki sorunlara işaret ediyor. Bu dönemi dünyevi işlere odaklanmak yerine, daha manevi ve tevekkül içinde geçirmeye çalışmak, bol dua veya meditatif alanlara yoğunlaşmak en güzeli. Sakin kalıp, dengeyi koruyabilmek önemli.   Ülkemiz ve Dünya'da ise; karşılıklı restleşmeler, bazı bölgelerde çatışmalar, sınırlarda askeri hareketlilikler, yağışların ve fırtınaların artması, bir yandan da yangın ve patlama riskleri de devam ediyor.   Dolunay'dan en çok etkilenecek burçlar; Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç burçları. Dolunay'da en şanslı burçlar ise; Aslan ve Yay burçları.

 

  2 Ekim 00:05' de Koç burcunun 9 derecesinde haritanın 10.evinde  bir dolunay gerçekleşecek. Ekim ayında iki dolunay ve bir yeniay yaşanacak. Bu nedenle de,  gerçekleşen dolunaya Mavi Dolunay diyoruz. Dolunay genel anlamda da gergin enerjiler barındırırlar. Normalde bir ay da, bir yeniay ve bir dolunay olur. Aslında bu veriyle ve Koç burcunda devam eden Mars retrosuna, 13 Ekim'de başlayacak Merkür retrosunu da ekleyince, Ekim ayının oldukça gergin olacağını söylemek hiç de zor değil.              Dolunay öncü burçta olduğu için etkilerini hızlıca gösterecektir. 10-4 aksındaki dolunay ile; kariyer, aile, vatan, toprak, sınırlar ile ilgili bir yoğunluk bizleri bekliyor. Özellikle büyük firmaların ve iş adamlarının maddi anlamda zorlanacağını söyleyebiliriz. Evlilikler ve ortaklıklar da ciddi sınav verecek. İki hafta önce başlattığınız her ne varsa, o konulardaki gelişmelerin sonuçları alınacak. Son anda bozulan anlaşmalar ve ani gelişmeler canınızı  sıkabilir. Baş ağrıları, migren, kemik ve diş hastalıklarında artış olabilir.
  Dolunay'ın gerçekleştiği Algerib sabit yıldızının etkisiyle, duygusal olarak yanlış kararlar alma ihtimaliniz yüksek olduğu için, bu dönem vereceğiniz kararları akıl süzgecinden geçirerek hareket etmeniz sizin için iyi olur. '' Öfkeyle kalkan zararla oturur'' sözünü hatırlamak faydanıza. Güneş'in ise Vindemiatrix sabit yıldızıyla kavuşumda olması da; boşanmalar, iflas, depresyon ve hukuki sorunlara işaret ediyor. Bu dönemi dünyevi işlere odaklanmak yerine, daha manevi ve tevekkül içinde geçirmeye çalışmak, bol dua veya meditatif alanlara yoğunlaşmak en güzeli. Sakin kalıp, dengeyi koruyabilmek önemli.
  Ülkemiz ve Dünya'da ise; karşılıklı restleşmeler, bazı bölgelerde çatışmalar, sınırlarda askeri hareketlilikler, yağışların ve fırtınaların artması, bir yandan da yangın ve patlama riskleri de devam ediyor.
  Dolunay'dan en çok etkilenecek burçlar; Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç burçları. Dolunay'da en şanslı burçlar ise; Aslan ve Yay burçları.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.