Kızılay ve Coca-Cola depremin yaralarını birlikte saracak

GÜNDEM 19.11.2020 - 20:27, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2065+ kez okundu.
 

Kızılay ve Coca-Cola depremin yaralarını birlikte saracak

Kızılay ve Coca-Cola depremin yaralarını birlikte saracak   İzmir'de yaşanan deprem felaketi sonrası ilk andan itibaren bölgeye destek elini uzatan Türk Kızılay, Global Coca-Cola Vakfı’nın yaptığı 3,5 milyon liralık nakdi yardımı depremzedelere ulaştıracak. Yapılan yardımla depremzedelerin gıda, su, battaniye ve diğer temel ihtiyaç malzemelerinin karşılanması amaçlanıyor.     152 yıllık tarihiyle ve gönüllülerden aldığı desteklerle günümüzde küresel bir iyilik hareketine dönüşen Türk Kızılay, İzmir depreminin yaralarını sarmaya devam ediyor. Kızılay’ın deprem bölgesinde üstlendiği barınma, beslenme, sağlık, yaşam malzemeleri, psiko-destek gibi faaliyetler, gönüllülerin ve bağışçıların yoğun destekleriyle aralıksız sürüyor. Global Coca-Cola Vakfı, İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere 3,5 milyon liralık nakdi yardımı Kızılay’a bağışladı. Bağış sonrası düzenlenen imza töreninde söz alan Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, ülkemizde ve tüm dünyada yürüttüğü yardım operasyonlarını tamamen gönüllülerimizin kıymetli destekleriyle sürdürmektedir. 152 yıl boyunca bu ülkenin insanlarına en zor zamanlarda yardım ederek, toplumun ortak hafızasında çok kıymetli bir yere sahip olan Kızılay, bugün de İzmir depremi sonrası yaraların hızla sarılabilmesi için seferberlik halindedir. Yaşanan sarsıntı sonrası binlerce gönüllümüzün büyük destekleri sayesinde, İzmir’e yardım elimizi uzattık. Coca-Cola Vakfı da büyük bir duyarlılık göstererek, depremzedeler için kıymetli bir bağışta bulundu. Türk halkı ve depremzedeler adına Coca-Cola Vakfı’na verdikleri destekten ötürü teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

Kızılay ve Coca-Cola depremin yaralarını birlikte saracak

 

İzmir'de yaşanan deprem felaketi sonrası ilk andan itibaren bölgeye destek elini uzatan Türk Kızılay, Global Coca-Cola Vakfı’nın yaptığı 3,5 milyon liralık nakdi yardımı depremzedelere ulaştıracak. Yapılan yardımla depremzedelerin gıda, su, battaniye ve diğer temel ihtiyaç malzemelerinin karşılanması amaçlanıyor.

 

 

152 yıllık tarihiyle ve gönüllülerden aldığı desteklerle günümüzde küresel bir iyilik hareketine dönüşen Türk Kızılay, İzmir depreminin yaralarını sarmaya devam ediyor. Kızılay’ın deprem bölgesinde üstlendiği barınma, beslenme, sağlık, yaşam malzemeleri, psiko-destek gibi faaliyetler, gönüllülerin ve bağışçıların yoğun destekleriyle aralıksız sürüyor. Global Coca-Cola Vakfı, İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere 3,5 milyon liralık nakdi yardımı Kızılay’a bağışladı.

Bağış sonrası düzenlenen imza töreninde söz alan Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Dünyanın en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, ülkemizde ve tüm dünyada yürüttüğü yardım operasyonlarını tamamen gönüllülerimizin kıymetli destekleriyle sürdürmektedir. 152 yıl boyunca bu ülkenin insanlarına en zor zamanlarda yardım ederek, toplumun ortak hafızasında çok kıymetli bir yere sahip olan Kızılay, bugün de İzmir depremi sonrası yaraların hızla sarılabilmesi için seferberlik halindedir. Yaşanan sarsıntı sonrası binlerce gönüllümüzün büyük destekleri sayesinde, İzmir’e yardım elimizi uzattık. Coca-Cola Vakfı da büyük bir duyarlılık göstererek, depremzedeler için kıymetli bir bağışta bulundu. Türk halkı ve depremzedeler adına Coca-Cola Vakfı’na verdikleri destekten ötürü teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.