Kızılay’ın çağrısına Zeydan Karalar da katıldı.

YAŞAM 16.06.2021 - 06:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1174+ kez okundu.
 

Kızılay’ın çağrısına Zeydan Karalar da katıldı.

Zeydan Karalar’dan “İyilik bizim kanımızda var” kampanyasına destek   Başkan Zeydan Karalar kan vedi   Adana’da “İyilik kanımızda var” sloganıyla kampanya başlatan Adana Demirspor, TCDD ve Kızılay’ın çağrısına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da kan vererek katıldı.   Uğur Mumcu Meydanı’nda  “14 Haziran Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında düzenlenen “İyilik senin kanında var” etkinliğine, kan bağışında bulunarak destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sağlığı elveren vatandaşları kan vermeye çağırdı. Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor’un başlattığı kampanyaya Adana Demirspor armalı maskesi ile katılan Başkan Zeydan Karalar, “Kanın kaynağı sadece insandır ve bağış dışında herhangi bir yolla temini olası değildir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunarak kampanyaya destek olmaya çağırıyorum” dedi

Zeydan Karalar’dan “İyilik bizim kanımızda var” kampanyasına destek

 

Başkan Zeydan Karalar kan vedi

 

Adana’da “İyilik kanımızda var” sloganıyla kampanya başlatan Adana Demirspor, TCDD ve Kızılay’ın çağrısına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da kan vererek katıldı.

 

Uğur Mumcu Meydanı’nda  “14 Haziran Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında düzenlenen “İyilik senin kanında var” etkinliğine, kan bağışında bulunarak destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sağlığı elveren vatandaşları kan vermeye çağırdı.

Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor’un başlattığı kampanyaya Adana Demirspor armalı maskesi ile katılan Başkan Zeydan Karalar, “Kanın kaynağı sadece insandır ve bağış dışında herhangi bir yolla temini olası değildir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunarak kampanyaya destek olmaya çağırıyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.