Kiva Galataport’ta “Turkish Edits” Gecesi

YAŞAM 13.11.2022 - 08:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1952+ kez okundu.
 

Kiva Galataport’ta “Turkish Edits” Gecesi

Yenilenen konsepti, mozaik mutfak kültüründen aldığı ilhamla oluşturduğu menüsü ve etkileyici Boğaz manzarasıyla ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan Kiva Galataport, DJ Aksak’ın “Turkish Edits” çalma listesiyle performans sergileyeceği keyifli bir akşama imza atıyor. Kiva, Dj Aksak’ın “Turkish Edits” melodileri eşliğinde, İstanbul Boğazı’nın sofralara eşlik ettiği manzarasıyla hatırlarda kalacak anlar yaratmak isteyen herkesi 15 Kasım Salı akşamı Galataport İstanbul’a davet ediyor. Kiva Galataport, sunduğu tatlarla misafirlerinin damağında ve kalbinde iz bırakıyor… Kiva, kurulduğu günden bu yana Anadolu Mutfağı’nın köklü kültürünü tabaklarına yansıtıyor. Kiva Galataport, alışık olduğumuz Kiva tatlarını yeniden yorumluyor; menüsünü, müdavimlerinin yanı sıra Kiva’yı yeni keşfedecek damakların beğenisine sunuyor. “Mozaik mutfak” anlayışının öne çıktığı Kiva Galataport’ta, mevsimine özel zeytinyağlılar, ülkemizin çeşitli yörelerine özgü mezeler, meşe odununda pişen yemeklerle servis ediliyor. Kiva Galataport, iddialı şarap kavıyla şarap severlere hitap ederken, menüdeki narenciyeli karides ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen özel seçim peynirlerle yeni lezzet arayışındaki damaklara da kapılarını aralıyor. Kiva hakkında Anadolu’nun binlerce yıllık geleneksel tariflerini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, köklü yöresel lezzetlerini modern bir yorumla birleştiriyor. Özgün reçeteleri ve geniş meze çeşitleriyle Anadolu’nun mozaik lezzetlerini sunan Kiva, müdavimleri için konuksever bir buluşma noktası. d.ream hakkında d.ream, Türkiye ve dünyada yaptığı yatırımlar, kurduğu global ortaklıklar ve yarattığı yeni konseptler ile yeme-içme sektörüne liderlik etmektedir. Azumi Grubu, Coya, Nusret ve Paraguas Grubu gibi uluslararası ortaklıkları da bulunan d.ream dünya genelinde toplam 45 restoran markası ile, 18 ülkede, 175 lokasyonda hizmet vermektedir. Amazonico, Coya, Zuma, Nusret, Roka, Günaydın, Da Mario, Mezzaluna, Lacivert, Vogue, The Populist, 29 grubun değerli restoran markaları arasındadır.  

Yenilenen konsepti, mozaik mutfak kültüründen aldığı ilhamla oluşturduğu menüsü ve etkileyici Boğaz manzarasıyla ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan Kiva Galataport, DJ Aksak’ın “Turkish Edits” çalma listesiyle performans sergileyeceği keyifli bir akşama imza atıyor. Kiva, Dj Aksak’ın “Turkish Edits” melodileri eşliğinde, İstanbul Boğazı’nın sofralara eşlik ettiği manzarasıyla hatırlarda kalacak anlar yaratmak isteyen herkesi 15 Kasım Salı akşamı Galataport İstanbul’a davet ediyor.

Kiva Galataport, sunduğu tatlarla misafirlerinin damağında ve kalbinde iz bırakıyor…

Kiva, kurulduğu günden bu yana Anadolu Mutfağı’nın köklü kültürünü tabaklarına yansıtıyor. Kiva Galataport, alışık olduğumuz Kiva tatlarını yeniden yorumluyor; menüsünü, müdavimlerinin yanı sıra Kiva’yı yeni keşfedecek damakların beğenisine sunuyor.

“Mozaik mutfak” anlayışının öne çıktığı Kiva Galataport’ta, mevsimine özel zeytinyağlılar, ülkemizin çeşitli yörelerine özgü mezeler, meşe odununda pişen yemeklerle servis ediliyor. Kiva Galataport, iddialı şarap kavıyla şarap severlere hitap ederken, menüdeki narenciyeli karides ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen özel seçim peynirlerle yeni lezzet arayışındaki damaklara da kapılarını aralıyor.

Kiva hakkında
Anadolu’nun binlerce yıllık geleneksel tariflerini özüne sadık kalarak günümüze taşıyan Kiva, köklü yöresel lezzetlerini modern bir yorumla birleştiriyor. Özgün reçeteleri ve geniş meze çeşitleriyle Anadolu’nun mozaik lezzetlerini sunan Kiva, müdavimleri için konuksever bir buluşma noktası.

d.ream hakkında
d.ream, Türkiye ve dünyada yaptığı yatırımlar, kurduğu global ortaklıklar ve yarattığı yeni konseptler ile yeme-içme sektörüne liderlik etmektedir. Azumi Grubu, Coya, Nusret ve Paraguas Grubu gibi uluslararası ortaklıkları da bulunan d.ream dünya genelinde toplam 45 restoran markası ile, 18 ülkede, 175 lokasyonda hizmet vermektedir. Amazonico, Coya, Zuma, Nusret, Roka, Günaydın, Da Mario, Mezzaluna, Lacivert, Vogue, The Populist, 29 grubun değerli restoran markaları arasındadır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.