Kırgızistan'a kesime götürülmek istenen atlara yardım konseri.

SANAT 19.12.2021 - 21:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2118+ kez okundu.
 

Kırgızistan'a kesime götürülmek istenen atlara yardım konseri.

Geçtiğimiz aylarda Artvin'de tır üzerinde ölüme terk edilen ve HAYDİKO tarafından sahiplenilen atların bakımı ve tedavileri için ünlü sanatçı Leman Sam 8 Ocak'ta destek konseri düzenleyecek.

Leman Sam'dan ölüme terk edilen atlar için konser     Artvin'den Kırgızistan'a kesime götürülmek istenirken, tır üzerinde ölüme terk edilen ve birçok gönüllünün emeğiyle yaşatılan atlar, Artvin Hayvanları Doğayı ve İnsanları Koruma ve Yaşatma Derneği (HAYDİKO) tarafından Mucizeler Diyarı projesi kapsamında sahiplenilmiş ve dört ayı aşkın bir süredir koruma altındaydı. Bakım ve tedavilerini üstlenen HAYDİKO'ya bir destek de sanatçı Leman Sam'dan geldi. 8 Ocak'ta Hopa'da düzenlenecek olan konserin geliri, bakımları süren atlar için kullanılacak.   Mucizeler Diyarı projesi; Kırgızistan'a kesime götürülürken tır üzerinde terk edilen atların barınma, beslenme, sağlık gibi temel ihtiyaçlarının sağlanabilmesi hayata geçirilen bir proje. Mucizeler Diyarı, aynı zamanda Artvin'de kurulan yerleşkenin de adı. Proje kapsamında atların bakımının yanı sıra ilerleyen günlerde çevre köylerdeki yük hayvanlarının da besleme veya sağlık gibi ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapılacak.   HAYDİKO Artvin himayesindeki Hopa Atları yararına düzenlenen konser bileti satış linki: https://biletino.com/tr/e-e0e/leman-sam-konseri/
Geçtiğimiz aylarda Artvin'de tır üzerinde ölüme terk edilen ve HAYDİKO tarafından sahiplenilen atların bakımı ve tedavileri için ünlü sanatçı Leman Sam 8 Ocak'ta destek konseri düzenleyecek.

Leman Sam'dan ölüme terk edilen atlar için konser
 
 
Artvin'den Kırgızistan'a kesime götürülmek istenirken, tır üzerinde ölüme terk edilen ve birçok gönüllünün emeğiyle yaşatılan atlar, Artvin Hayvanları Doğayı ve İnsanları Koruma ve Yaşatma Derneği (HAYDİKO) tarafından Mucizeler Diyarı projesi kapsamında sahiplenilmiş ve dört ayı aşkın bir süredir koruma altındaydı. Bakım ve tedavilerini üstlenen HAYDİKO'ya bir destek de sanatçı Leman Sam'dan geldi. 8 Ocak'ta Hopa'da düzenlenecek olan konserin geliri, bakımları süren atlar için kullanılacak.
 
Mucizeler Diyarı projesi; Kırgızistan'a kesime götürülürken tır üzerinde terk edilen atların barınma, beslenme, sağlık gibi temel ihtiyaçlarının sağlanabilmesi hayata geçirilen bir proje. Mucizeler Diyarı, aynı zamanda Artvin'de kurulan yerleşkenin de adı. Proje kapsamında atların bakımının yanı sıra ilerleyen günlerde çevre köylerdeki yük hayvanlarının da besleme veya sağlık gibi ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalar yapılacak.
 
HAYDİKO Artvin himayesindeki Hopa Atları yararına düzenlenen konser bileti satış linki: https://biletino.com/tr/e-e0e/leman-sam-konseri/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.