akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi’nden Sanat Şöleni!

KÜLTÜR 29.05.2022 - 20:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1645+ kez okundu.
 

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi’nden Sanat Şöleni!

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi, bu hafta açılışını yapacağı iki sergi ile 92 eseri, Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde sanatseverlerle buluşturacak. Kıbrıs Modern Sanat Müzesi, bu hafta sanatseverlere tam anlamıyla sanat şöleni yaşatmaya hazırlanıyor. Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından hazırlanan 92 sanat eseri, hafta içinde açılışı yapılacak iki sergi ile Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde ziyarete açılacak.  Sergilerin ilki, 31 Mayıs Salı günü Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sergi Salonunda saat 17.00’da açılacak olan “Güzel Sanatlar Şubat” sergisi. 47 eserden oluşan sergi, 14 akademisyen sanatçının resim, heykel, seramik ve baskı resimlerini bir araya getirecek ve 15 Haziran’a kadar ziyarete açık olacak.  45 eseri bir araya getirecek olan “Güzel Sanatlar Mart” sergisi ise 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 17.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonunda açılacak. Açılışı yapılacak sergilerle birlikte Kıbrıs Modern Sanat Müzesi’nin açılışını yaptığı sergi sayısı da 409’a ulaşmış olacak. Güzel Sanatlar Mart sergisi, 17 Haziran'a kadar ücretsiz olarak gezilebilecek. Her iki serginin küratörlüğünü ise Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı ve GÜNSEL Sanat Müzesi Müdürü Doç. Dr. Erdoğan Ergün üstlendi. 

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi, bu hafta açılışını yapacağı iki sergi ile 92 eseri, Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde sanatseverlerle buluşturacak.

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi, bu hafta sanatseverlere tam anlamıyla sanat şöleni yaşatmaya hazırlanıyor. Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından hazırlanan 92 sanat eseri, hafta içinde açılışı yapılacak iki sergi ile Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde ziyarete açılacak. 

Sergilerin ilki, 31 Mayıs Salı günü Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Sergi Salonunda saat 17.00’da açılacak olan “Güzel Sanatlar Şubat” sergisi. 47 eserden oluşan sergi, 14 akademisyen sanatçının resim, heykel, seramik ve baskı resimlerini bir araya getirecek ve 15 Haziran’a kadar ziyarete açık olacak. 

45 eseri bir araya getirecek olan “Güzel Sanatlar Mart” sergisi ise 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 17.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonunda açılacak. Açılışı yapılacak sergilerle birlikte Kıbrıs Modern Sanat Müzesi’nin açılışını yaptığı sergi sayısı da 409’a ulaşmış olacak. Güzel Sanatlar Mart sergisi, 17 Haziran'a kadar ücretsiz olarak gezilebilecek.

Her iki serginin küratörlüğünü ise Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı ve GÜNSEL Sanat Müzesi Müdürü Doç. Dr. Erdoğan Ergün üstlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.