akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

KENTPARK AVM’DE AYRICALIKLI BİR ALIŞVERİŞ

YAŞAM 28.01.2021 - 07:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2134+ kez okundu.
 

KENTPARK AVM’DE AYRICALIKLI BİR ALIŞVERİŞ

TEPE HOME YENİ KONSEPT MAĞAZASI İLE KENTPARK AVM’DE AYRICALIKLI BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ SUNUYOR Farklı ve yaratıcı bir konsept mağazacılık anlayışını dekorasyon tutkunları ile Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.  Tepe Home; sunduğu zengin ürün yelpazesi, mobilya sektöründe yarım asrı aşkın tecrübe ile oluşturdukları güven, kalite ve tasarımsal farklılığı şimdi de Kentpark AVM mağazasında dekorasyon severler ile buluşturuyor. “Kentpark AVM mağazası, alışverişten çok daha fazlasını sunuyor” diyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Ankara’nın yeni buluşma noktasını ve Türkiye’deki 16. Mağazamızın kapılarını açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Konsept mağazacılıkta daha farklı ve özgün bir yaklaşımla açtığımız Tepe Home Kentpark AVM’de tüketicimizi ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi bekliyor. Kaliteyi merkezimize alarak; tüketicimizin isteklerine, ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunmaya ve üretmeye devam edeceğiz. İlerleyen süreçte Antalya, Bursa, Samsun, Trabzon, Bodrum, Adana ve Mersin’de mağaza açma hedeflerimiz bulunuyor. Ayrıca, 2020 yılında büyüme ivmesi ile farklı bir kulvarda hizmet vermeye başlayan online mağazamıza özel ürettiğimiz ürünleri fiziki olarak görmek isteyen müşterilerimiz için Ankara, İstanbul ve İzmir’de Corner Mağazalar açacağız. Alışverişin yine online olarak yapılacak

TEPE HOME YENİ KONSEPT MAĞAZASI İLE KENTPARK AVM’DE AYRICALIKLI BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ SUNUYOR

Farklı ve yaratıcı bir konsept mağazacılık anlayışını dekorasyon tutkunları ile Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı. 

Tepe Home; sunduğu zengin ürün yelpazesi, mobilya sektöründe yarım asrı aşkın tecrübe ile oluşturdukları güven, kalite ve tasarımsal farklılığı şimdi de Kentpark AVM mağazasında dekorasyon severler ile buluşturuyor. “Kentpark AVM mağazası, alışverişten çok daha fazlasını sunuyor” diyen Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan “Ankara’nın yeni buluşma noktasını ve Türkiye’deki 16. Mağazamızın kapılarını açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Konsept mağazacılıkta daha farklı ve özgün bir yaklaşımla açtığımız Tepe Home Kentpark AVM’de tüketicimizi ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi bekliyor. Kaliteyi merkezimize alarak; tüketicimizin isteklerine, ihtiyaçlarına en doğru çözümleri sunmaya ve üretmeye devam edeceğiz. İlerleyen süreçte Antalya, Bursa, Samsun, Trabzon, Bodrum, Adana ve Mersin’de mağaza açma hedeflerimiz bulunuyor. Ayrıca, 2020 yılında büyüme ivmesi ile farklı bir kulvarda hizmet vermeye başlayan online mağazamıza özel ürettiğimiz ürünleri fiziki olarak görmek isteyen müşterilerimiz için Ankara, İstanbul ve İzmir’de Corner Mağazalar açacağız. Alışverişin yine online olarak yapılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.