KEDİ VE KÖPEK MAMALARINDA İNDİRİM KAMPANYASI

GÜNDEM 21.01.2021 - 09:35, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2236+ kez okundu.
 

KEDİ VE KÖPEK MAMALARINDA İNDİRİM KAMPANYASI

KOÇTAŞ’TAN KEDİ VE KÖPEK MAMALARINDA İNDİRİM KAMPANYASI   Koçtaş, havaların iyice soğuduğu bu günlerde tüm 15 kg kedi ve köpek mamalarında 20 indirim kampanyası başlatıyor. Evcil hayvanlarının ve sokaktaki dostlarının ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler 25-26-27 Ocak tarihlerinde Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.   Koçtaş, havaların soğuması ile birlikte ihtiyaçları daha önemli bir hale gelen evcil hayvanlar ve sokaktaki dostlarımız için indirim kampanyası başlatıyor. Koçtaş’ta, 25-26-27 Ocak tarihlerinde tüm 15 kg kedi ve köpek mamalarına  20 indirimlerle ulaşılabilir.    Evlerinde küçük dostlarına bakanlar ya da kapılarının önüne bir kap mama bırakmak isteyenler 20 kampanyasından faydalanmak için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

KOÇTAŞ’TAN KEDİ VE KÖPEK MAMALARINDA İNDİRİM KAMPANYASI

 

Koçtaş, havaların iyice soğuduğu bu günlerde tüm 15 kg kedi ve köpek mamalarında 20 indirim kampanyası başlatıyor. Evcil hayvanlarının ve sokaktaki dostlarının ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler 25-26-27 Ocak tarihlerinde Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

 

Koçtaş, havaların soğuması ile birlikte ihtiyaçları daha önemli bir hale gelen evcil hayvanlar ve sokaktaki dostlarımız için indirim kampanyası başlatıyor. Koçtaş’ta, 25-26-27 Ocak tarihlerinde tüm 15 kg kedi ve köpek mamalarına  20 indirimlerle ulaşılabilir. 

 

Evlerinde küçük dostlarına bakanlar ya da kapılarının önüne bir kap mama bırakmak isteyenler 20 kampanyasından faydalanmak için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.