Karataş'ta deniz ve çevre kirliliği son buluyor

GÜNDEM 23.06.2022 - 15:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1958+ kez okundu.
 

Karataş'ta deniz ve çevre kirliliği son buluyor

Tesisi inceleyen Zeydan Karalar, bakteri üretiminin ardından arıtmaya başlanacağını duyurdu.   Adana Büyükşehir Belediyesi Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce (ASKİ) Karataş ilçesine yapılan Karataş İleri  Biyolojik Arıtma Tesisi’nde bakteri üretimine başlandı. 10 gün sürecek bakteri üretiminin ardından tesiste arıtma işlemi başlayacak. Tesislerde inceleme ve denetleme gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçenin geleceğini kurtaracak olan arıtma tesisinin10 içinde çalışmaya başlayacağını duyurdu. Başkan Zeydan Karalar, “Arkadaşlar Güney Arıtma’dan bakteri taşıdılar. Yaklaşık 10 gün bakteri üreteceğiz burada. Ondan sonra arıtmaya başlayacağız. Arıtmadan sonra ortaya çıkacak su; tarımda, bahçe sulamada kullanılacak şekilde tertemiz hale gelecek” dedi.   

Tesisi inceleyen Zeydan Karalar, bakteri üretiminin ardından arıtmaya başlanacağını duyurdu.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce (ASKİ) Karataş ilçesine yapılan Karataş İleri  Biyolojik Arıtma Tesisi’nde bakteri üretimine başlandı. 10 gün sürecek bakteri üretiminin ardından tesiste arıtma işlemi başlayacak.

Tesislerde inceleme ve denetleme gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçenin geleceğini kurtaracak olan arıtma tesisinin10 içinde çalışmaya başlayacağını duyurdu. Başkan Zeydan Karalar, “Arkadaşlar Güney Arıtma’dan bakteri taşıdılar. Yaklaşık 10 gün bakteri üreteceğiz burada. Ondan sonra arıtmaya başlayacağız. Arıtmadan sonra ortaya çıkacak su; tarımda, bahçe sulamada kullanılacak şekilde tertemiz hale gelecek” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.