Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı.

KÜLTÜR 10.09.2022 - 12:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1918+ kez okundu.
 

Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı.

Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı. Karataş Lisesi Müdürü Bayram Işık ev sahipliğinde yapılan toplantıya yeni Kaymakam Selami Alper Özkan da ayağının tozuyla katıldı. Toplantıya Kültür ve Turizm Platform Başkanı Teyfik Kısacık ve platform üyelerinin yanı sıra ilçeye yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Ünal, Sahil Gözetleme Karakol Komutanı Asts. Başçvş. Celil Oğuz, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Eren Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul, Adana Büyükşehir Belediyesini temsilen Ali Bedrettin Karataş iştirak etti. Toplantıda bazı ana başlıklar ele alındı. Karataş için önem arz eden Hükümet Konağının yıkılıp, yerine daha büyük bir Hükümet Konağı yapılacağından Adliye hizmetlerinin geçici olarak Karataş’tan alınarak Adana’ya taşınması ihtimali ile ilgili bilgi veren Av. Murat Öksüz, gerek Adliye personelinin, gerekse vatandaşların mağdur olacağını vurgulayarak, yeni adliye binası yapılıncaya dek Karataş'ta yakın çevrede uygun bir binada hizmet vermesinin daha elverişli olacağını belirtti. Su ürünleri Kooperatif Başkanı Celal Safsoylu, Balıkçılık sezonunu açılacak olması nedeniyle 15 Eylülde balıkçılarımızın vira bismillah diyeceklerini belirterek “o gün yapılacak olan etkinliklere tüm halkımız davetlidir.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul Karataş'ta nitelikli insan yetiştirme adına proje okullarının ve fen lisesinin olması gerektiğini, bunun için hep birlikte çalışmalar yapılarak başarılabileceğini vurgulayarak, gençlerimiz proje okulları sayesinde yetenek ve becerilerine göre yönlendirilerek hedeflerine ulaşma noktasında proje ve nitelikli liselerin birçok katkısı olacağını ifade etti.

Karataş Kültür ve Turizm Platformu aylık toplantısını yaptı.

Karataş Lisesi Müdürü Bayram Işık ev sahipliğinde yapılan toplantıya yeni Kaymakam Selami Alper Özkan da ayağının tozuyla katıldı. Toplantıya Kültür ve Turizm Platform Başkanı Teyfik Kısacık ve platform üyelerinin yanı sıra ilçeye yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Ünal, Sahil Gözetleme Karakol Komutanı Asts. Başçvş. Celil Oğuz, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Eren Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul, Adana Büyükşehir Belediyesini temsilen Ali Bedrettin Karataş iştirak etti.

Toplantıda bazı ana başlıklar ele alındı.

Karataş için önem arz eden Hükümet Konağının yıkılıp, yerine daha büyük bir Hükümet Konağı yapılacağından Adliye hizmetlerinin geçici olarak Karataş’tan alınarak Adana’ya taşınması ihtimali ile ilgili bilgi veren Av. Murat Öksüz, gerek Adliye personelinin, gerekse vatandaşların mağdur olacağını vurgulayarak, yeni adliye binası yapılıncaya dek Karataş'ta yakın çevrede uygun bir binada hizmet vermesinin daha elverişli olacağını belirtti.

Su ürünleri Kooperatif Başkanı Celal Safsoylu, Balıkçılık sezonunu açılacak olması nedeniyle 15 Eylülde balıkçılarımızın vira bismillah diyeceklerini belirterek “o gün yapılacak olan etkinliklere tüm halkımız davetlidir.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul Karataş'ta nitelikli insan yetiştirme adına proje okullarının ve fen lisesinin olması gerektiğini, bunun için hep birlikte çalışmalar yapılarak başarılabileceğini vurgulayarak, gençlerimiz proje okulları sayesinde yetenek ve becerilerine göre yönlendirilerek hedeflerine ulaşma noktasında proje ve nitelikli liselerin birçok katkısı olacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.