Karataş Belediyesinden +1 Fark Etkinliği

YAŞAM 23.03.2021 - 08:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2303+ kez okundu.
 

Karataş Belediyesinden +1 Fark Etkinliği

Karataş Belediyesinden +1 Fark Etkinliği     Karataş Belediyesi Down Sendromu günü dolayısı ile düzenlediği etkinlikte Down Sendromlu çocukları misafir etti.     Karataş Kumluk ve Tabiat Parkında gerçekleştirilen etkinliğe ev sahipliği yapan Karataş Belediyesi, Adana Şehir Spor Kulübü Derneği ve Ünsal Karasu Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin organizasyonu ile çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.   Aktiviteler sonucunda başarılı olan çocuklarımıza madalya takdimi Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz tarafından gerçekleştirildi.   Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz etkinlik kapsamında yaptığı konuşmada; “ Down Sendromu Günü dolayısı ile misafir ettiğimiz kardeşlerimize Kumluk ve Tabiat Parkında ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Çocuklarımızın gerçekleştirilen aktiviteler ile sosyalleşmesi ve motive olmalarına sunduğumuz katkı onlar kadar bizleri de mutlu etti. Bugün çocuklarımız koştu, zıpladı ve denizi gördü. Etkinliğin gerçekleştirilmesi yönünde bizlere taleplerini ileten ve organizasyonu üstlenen Adana Şehir Spor Kulübü Derneği ve Ünsal Karasu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin yöneticilerini gerçekleştirilen organizasyon için tebrik ediyor ve ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Her biri ayrı ayrı özel olan Down Sendromluların da  bizim gibi olduğunun unutulmaması gerekmektedir. Tek farkımız +1 kromozom farklı olmaları. Gönlümüz, kalbimiz, her zaman onlarla...... “ dedi.  

Karataş Belediyesinden +1 Fark Etkinliği  

 

Karataş Belediyesi Down Sendromu günü dolayısı ile düzenlediği etkinlikte Down Sendromlu çocukları misafir etti.  

 

Karataş Kumluk ve Tabiat Parkında gerçekleştirilen etkinliğe ev sahipliği yapan Karataş Belediyesi, Adana Şehir Spor Kulübü Derneği ve Ünsal Karasu Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin organizasyonu ile çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.  

Aktiviteler sonucunda başarılı olan çocuklarımıza madalya takdimi Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz tarafından gerçekleştirildi.  

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz etkinlik kapsamında yaptığı konuşmada; “ Down Sendromu Günü dolayısı ile misafir ettiğimiz kardeşlerimize Kumluk ve Tabiat Parkında ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Çocuklarımızın gerçekleştirilen aktiviteler ile sosyalleşmesi ve motive olmalarına sunduğumuz katkı onlar kadar bizleri de mutlu etti. Bugün çocuklarımız koştu, zıpladı ve denizi gördü. Etkinliğin gerçekleştirilmesi yönünde bizlere taleplerini ileten ve organizasyonu üstlenen Adana Şehir Spor Kulübü Derneği ve Ünsal Karasu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin yöneticilerini gerçekleştirilen organizasyon için tebrik ediyor ve ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Her biri ayrı ayrı özel olan Down Sendromluların da  bizim gibi olduğunun unutulmaması gerekmektedir. Tek farkımız +1 kromozom farklı olmaları. Gönlümüz, kalbimiz, her zaman onlarla...... “ dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.