akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Karalar Gündoğan'ı dinledi

SİYASET 14.06.2021 - 06:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2225+ kez okundu.
 

Karalar Gündoğan'ı dinledi

Vedat Gündoğan yerel medyaya sahip çıktı Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’nin dördüncü oturumunda, Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan, Başkan Zeydan Karalar’a hitaben, meclis olarak farklı meslek gruplarına destek kararları alırken, yerel medyanın acilen bu destekten yararlanması gerektiğini söyledi. YEREL MEDYA UNUTULMASIN Tüm meslek gruplarının sesi ve vicdanı olmaya devam ettiklerini belirten Gündoğan, "Yerel medyaya, özellikle bu süreçte yerel yöneticiler daha çok destek vermeli. Burada yerel gazete, radyo ve TV ayrımı yapmaksızın tüm medya kuruluşları yerel yönetimler tarafından daha çok desteklenmeli" dedi. Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan yaptığı çağrıda, "Sayın başkan bütün meslek gruplarına meclisimiz destek verdi, esnaflara destek çıktık. Yerel basını da bu kapsam içine almanızı istiyoruz. Günlük, haftalık ve aylık gazete ayrımı yapmadan, radyo ve televizyona bu desteği vermenizi istiyoruz” diye konuştu.   Başkan Zeydan Karalar ise, Meclis Üyesi Vedat Gündoğan’a hitaben, bu hafta yerel basın yetkilileriyle görüşeceğini söyledi. Gündoğan, bu konun özellikle takipçisi olacaklarının altını özenle çizdi.    

Vedat Gündoğan yerel medyaya sahip çıktı

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’nin dördüncü oturumunda, Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan, Başkan Zeydan Karalar’a hitaben, meclis olarak farklı meslek gruplarına destek kararları alırken, yerel medyanın acilen bu destekten yararlanması gerektiğini söyledi.
YEREL MEDYA UNUTULMASIN
Tüm meslek gruplarının sesi ve vicdanı olmaya devam ettiklerini belirten Gündoğan, "Yerel medyaya, özellikle bu süreçte yerel yöneticiler daha çok destek vermeli. Burada yerel gazete, radyo ve TV ayrımı yapmaksızın tüm medya kuruluşları yerel yönetimler tarafından daha çok desteklenmeli" dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan yaptığı çağrıda, "Sayın başkan bütün meslek gruplarına meclisimiz destek verdi, esnaflara destek çıktık. Yerel basını da bu kapsam içine almanızı istiyoruz. Günlük, haftalık ve aylık gazete ayrımı yapmadan, radyo ve televizyona bu desteği vermenizi istiyoruz” diye konuştu.  
Başkan Zeydan Karalar ise, Meclis Üyesi Vedat Gündoğan’a hitaben, bu hafta yerel basın yetkilileriyle görüşeceğini söyledi.
Gündoğan, bu konun özellikle takipçisi olacaklarının altını özenle çizdi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.