Karaisalı Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı

GÜNDEM 09.01.2021 - 20:30, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1678+ kez okundu.
 

Karaisalı Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı

Sokağa Çıkma Yasağında Sokak Hayvanları Unutulmadı Karaisalı Belediyesi, koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı.    Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonları için alınan sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte sokak hayvanlarının mağdur olmaması için de çalışma başlatan Karaisalı Belediyesi, can dostları için besleme çalışması gerçekleştiriyor.    Karaisalı Belediyesi ekipleri, şehrin farklı noktalarındaki açık alanlardaki beslenme noktalarının yanı sıra park ve bahçelere yerleştirilen kedi, köpek ve kuş kulübelerine, Mama, yemek ve yem bırakarak buradaki sulukları doldurdu.    Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmanın mümkün olduğunu belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için tüm vatandaşların hassasiyet göstermelerini istedi.

Sokağa Çıkma Yasağında Sokak Hayvanları Unutulmadı

Karaisalı Belediyesi, koronavirüs (Kovid 19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. 

 
Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonları için alınan sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte sokak hayvanlarının mağdur olmaması için de çalışma başlatan Karaisalı Belediyesi, can dostları için besleme çalışması gerçekleştiriyor. 
 
Karaisalı Belediyesi ekipleri, şehrin farklı noktalarındaki açık alanlardaki beslenme noktalarının yanı sıra park ve bahçelere yerleştirilen kedi, köpek ve kuş kulübelerine, Mama, yemek ve yem bırakarak buradaki sulukları doldurdu. 
 
Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için alınacak küçük önlemlerle hayatlarını kurtarmanın mümkün olduğunu belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için tüm vatandaşların hassasiyet göstermelerini istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.