Karahan Sağlıkçılar Parkı açıldı

GÜNDEM 27.05.2022 - 06:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1408+ kez okundu.
 

Karahan Sağlıkçılar Parkı açıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı’da gerçekleştirilen bir dizi açılış ve temel atma töreninin ardından aynı gün Çukurova ilçesi Karahan Mahallesi’nde 10.200 metrekare alanda yürüyüş yolları, şelaleler, oyun ve spor alanlarıyla Adana'nın en güzel parklarından biri olan Karahan Sağlıkçılar Parkı'nın açılışını yaptı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, siyasi partilerin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, sendika yöneticileri, meclis üyeleri, bölge sakinleri ve Adanalıların katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Zeydan Karalar, sosyal demokrat belediyelerin parayı kullanırken çok dikkatli davrandığına dikkat çekerek, halkın ihtiyacı olan hizmetlerin bu şekilde verilebildiğini söyledi. RANTI DEĞİL, İNSANI VE DOĞAYI DÜŞÜNÜYORUZ Sosyal Demokrat zihniyetin önce insan dediğini hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Rantı düşünmeyen, insanı ve insan doğasını ön plana alan, çevreyi koruyan, iklim değişikliğiyle mücadele eden bir düşünceyi benimsiyoruz. Yeşil alanları bunun için artırıyoruz. İnsanımız daha temiz ve havadar alanlarda yaşasın diye yapıyoruz parkları. Sarıçam’da büyük iki parkın yapımını bitireceğiz ve 3’üncüsüne başlayacağız. Belediye Evleri, 100. Yıl ve Güzelyalı mahallelerinde biyolojik göletler ve parklar için harekete geçtik. İnşallah hepsini bitirmek bize nasip olacak” dedi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı’da gerçekleştirilen bir dizi açılış ve temel atma töreninin ardından aynı gün Çukurova ilçesi Karahan Mahallesi’nde 10.200 metrekare alanda yürüyüş yolları, şelaleler, oyun ve spor alanlarıyla Adana'nın en güzel parklarından biri olan Karahan Sağlıkçılar Parkı'nın açılışını yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, siyasi partilerin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, sendika yöneticileri, meclis üyeleri, bölge sakinleri ve Adanalıların katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal demokrat belediyelerin parayı kullanırken çok dikkatli davrandığına dikkat çekerek, halkın ihtiyacı olan hizmetlerin bu şekilde verilebildiğini söyledi.

RANTI DEĞİL, İNSANI VE DOĞAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Sosyal Demokrat zihniyetin önce insan dediğini hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Rantı düşünmeyen, insanı ve insan doğasını ön plana alan, çevreyi koruyan, iklim değişikliğiyle mücadele eden bir düşünceyi benimsiyoruz. Yeşil alanları bunun için artırıyoruz. İnsanımız daha temiz ve havadar alanlarda yaşasın diye yapıyoruz parkları.

Sarıçam’da büyük iki parkın yapımını bitireceğiz ve 3’üncüsüne başlayacağız. Belediye Evleri, 100. Yıl ve Güzelyalı mahallelerinde biyolojik göletler ve parklar için harekete geçtik. İnşallah hepsini bitirmek bize nasip olacak” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.