Kaptanın Tercihi PUMA Oldu

SPOR 10.02.2021 - 22:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2643+ kez okundu.
 

Kaptanın Tercihi PUMA Oldu

Doğuş Balbay’ın Tercihi PUMA Oldu   Global spor markası PUMA, kuralları yeniden yazan yeniliklere öncülük etmesi ve sporcuya desteğiyle sektöre adını kazımaya devam ediyor. Türkiye Basketbol Milli Takımları ile gerçekleştirdiği resmi forma sponsorluğu anlaşmasıyla sezona damgasını vuran marka, basketbol dünyasından yeni ve önemli bir iş birliğine daha imza attı. PUMA, Anadolu Efes ve Basketbol Milli Takım Kaptanı Doğuş Balbay’ın spor giyim sponsoru oldu.   Guard pozisyonunda oynayan yıldız basketbolcu Doğuş Balbay, bundan böyle parkeye PUMA ürünleriyle çıkacak. 2011’de Teksas Üniversitesi'nde forma giyerken NCAA Big 12 Konferansı'nda yılın savunmacısı seçilen, 2014-2015 sezonu itibariyle de Anadolu Efes kaptanlığını üstlenen Doğuş Balbay, Türk basketbolunun önde gelen yıldızları arasındaki yerini perçinlemişti.   LaMelo Ball (Charlotte Hornets), Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers), RJ Barrett (New York Knicks), Marvin Bagley III (Sacramento Kings), DeMarcus Cousins (Houston Rockets), gibi NBA yıldızlarını destekleyen PUMA, Türkiye’de de takım sporları ve sporculara yönelik işbirliği çalışmalarını #PUMAgeridebırakmaz sloganıyla sürdürmeye devam edecek.

Doğuş Balbay’ın Tercihi PUMA Oldu

 

Global spor markası PUMA, kuralları yeniden yazan yeniliklere öncülük etmesi ve sporcuya desteğiyle sektöre adını kazımaya devam ediyor. Türkiye Basketbol Milli Takımları ile gerçekleştirdiği resmi forma sponsorluğu anlaşmasıyla sezona damgasını vuran marka, basketbol dünyasından yeni ve önemli bir iş birliğine daha imza attı. PUMA, Anadolu Efes ve Basketbol Milli Takım Kaptanı Doğuş Balbay’ın spor giyim sponsoru oldu.

 

Guard pozisyonunda oynayan yıldız basketbolcu Doğuş Balbay, bundan böyle parkeye PUMA ürünleriyle çıkacak. 2011’de Teksas Üniversitesi'nde forma giyerken NCAA Big 12 Konferansı'nda yılın savunmacısı seçilen, 2014-2015 sezonu itibariyle de Anadolu Efes kaptanlığını üstlenen Doğuş Balbay, Türk basketbolunun önde gelen yıldızları arasındaki yerini perçinlemişti.

 

LaMelo Ball (Charlotte Hornets), Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers), RJ Barrett (New York Knicks), Marvin Bagley III (Sacramento Kings), DeMarcus Cousins (Houston Rockets), gibi NBA yıldızlarını destekleyen PUMA, Türkiye’de de takım sporları ve sporculara yönelik işbirliği çalışmalarını #PUMAgeridebırakmaz sloganıyla sürdürmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.