Kamerun Çıtayı Yükseltmek İçin Türkiye’den Yatırım Bekliyor

DÜNYA 25.09.2022 - 22:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1443+ kez okundu.
 

Kamerun Çıtayı Yükseltmek İçin Türkiye’den Yatırım Bekliyor

24 Eylül 2022 tarihinde Yenikapı etkinlik alanındaki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ‘Türkiye-Kamerun Sektörler Arası B2B Platformu’, Türk ve Afrikalı iş insanlarının yoğun katılımına sahne oldu. Mali Müşavir-Yazar Sadettin Turhan'ın sunuşuyla başlayan organizasyon, protokol konuşmaları, firma stant ziyaretleri ve B2B görüşmelerinin ardından gala yemeği ile sona erdi.   Sunuş konuşmasında bugünü sadece bir başlangıç olarak gördüklerini söyleyen Sadettin Turhan, ‘Tarih boyunca Afrikalı dostlarımızla çok birlikte olduk, araya zaman girdi, bundan sonra tekrar birlikte olmanın adımlarını atacağız. Yakın geçmişte yaşamış olduğumuz pandemi ve diğer sıkıntılar, yeni bir fırsatın ilk adımıdır ve biz burada ilk adımı Kamerunlu dostlarımızla birlikte atıyoruz’ dedi.    Önce Tanışalım, Sonra Konuşalım, Daha Sonra da Çalışalım  Konuşmasının devamında, ‘Hayatın devam etmesi için ticaret şarttır. Her şeye ihtiyaç var, her şeyin fazlası var; biz ihtiyaçları temin etmeye, fazlaları vermeye talibiz’ ifadesini kullanan Turhan, B2B sisteminin kalabalıklar yerine daha az ve kaliteli insanların bir araya gelmelerine zemin hazırladığı için çok önemli olduğunu ve bu fırsatı oluşturduğu için Kamerunlu Majestelerine ve Sıraç Bey’e özel olarak teşekkürlerini ilettiğini belirtti. 

24 Eylül 2022 tarihinde Yenikapı etkinlik alanındaki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ‘Türkiye-Kamerun Sektörler Arası B2B Platformu’, Türk ve Afrikalı iş insanlarının yoğun katılımına sahne oldu. Mali Müşavir-Yazar Sadettin Turhan'ın sunuşuyla başlayan organizasyon, protokol konuşmaları, firma stant ziyaretleri ve B2B görüşmelerinin ardından gala yemeği ile sona erdi.  

Sunuş konuşmasında bugünü sadece bir başlangıç olarak gördüklerini söyleyen Sadettin Turhan, ‘Tarih boyunca Afrikalı dostlarımızla çok birlikte olduk, araya zaman girdi, bundan sonra tekrar birlikte olmanın adımlarını atacağız. Yakın geçmişte yaşamış olduğumuz pandemi ve diğer sıkıntılar, yeni bir fırsatın ilk adımıdır ve biz burada ilk adımı Kamerunlu dostlarımızla birlikte atıyoruz’ dedi. 

 

Önce Tanışalım, Sonra Konuşalım, Daha Sonra da Çalışalım 

Konuşmasının devamında, ‘Hayatın devam etmesi için ticaret şarttır. Her şeye ihtiyaç var, her şeyin fazlası var; biz ihtiyaçları temin etmeye, fazlaları vermeye talibiz’ ifadesini kullanan Turhan, B2B sisteminin kalabalıklar yerine daha az ve kaliteli insanların bir araya gelmelerine zemin hazırladığı için çok önemli olduğunu ve bu fırsatı oluşturduğu için Kamerunlu Majestelerine ve Sıraç Bey’e özel olarak teşekkürlerini ilettiğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.