“KAHRAMAN ECDADIMIZA LAYIK OLACAĞIZ”

GÜNDEM 05.01.2021 - 09:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2413+ kez okundu.
 

“KAHRAMAN ECDADIMIZA LAYIK OLACAĞIZ”

ABDULLAH DOĞRU’DAN 5 OCAK MESAJI AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, 5 Ocak Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “KAHRAMAN ECDADIMIZA LAYIK OLACAĞIZ” Geçmişin mirasının emin ellerde olduğunu ifade eden Doğru, şunları söyledi: “Adana’mız; kurtuluş ve kuruluş düşüncesinin kaynağıdır. Tutsaklık kabul etmeyen istiklâl aşkını ve emsalsiz cesaretini tarihe nakış nakış işleyerek destan yazan, bu kadim toprakları bize memleket kılan kahraman ecdadımızı hürmet ve rahmetle yâd ediyorum. 99 yıl önce bize bıraktıkları kutlu miras emin ellerdedir. Bizler geçmişimizden aldığımız güç ve tecrübeyle Güçlü Türkiye’yi inşâ ediyoruz. Geçmişte istiklalimiz için canlarını feda eden, yalnızca bağımsızlık için şehadete yürüyen bir neslin torunları olmak bir gurur vesilesi olmanın yanında aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilinci ile ülkemizin aydınlık geleceği için gayret göstermeye ve milletimize hizmet etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu gurura lâyık olma temel gayesiyle, aziz milletimizle bir bütünlük içerisinde ilerliyoruz. Milletimizin alametifarikası; bitti denildiği yerde yeniden doğması, pes etmemesi, bayrağı, ezanı ve bağımsızlığı için cansiparane mücadele etmesidir. 99 yıl önce olduğu gibi aynı ruh, aynı bilinç ve aynı kararlılıkla Millî Mücadele kahramanlarımızın açtıkları yoldan ilerlemekten hiçbir güç bizi alıkoyamayacak. Bu yolda karşılaşacağımız hiçbir engel aşılmaz değildir. Rabb’im bizleri mahcup etmesin. Bu duygu ve düşüncelerle Toroslar gibi yüce gönüllü, Çukurova gibi sıcak yürekli, Akdeniz gibi engin kalpli şehrimizin, Adana’mızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. yıldönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyor, aziz şühedamızın mübarek mirası karşısında saygıyla eğiliyorum.”        
ABDULLAH DOĞRU’DAN 5 OCAK MESAJI

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, 5 Ocak Adana’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“KAHRAMAN ECDADIMIZA LAYIK OLACAĞIZ”

Geçmişin mirasının emin ellerde olduğunu ifade eden Doğru, şunları söyledi: “Adana’mız; kurtuluş ve kuruluş düşüncesinin kaynağıdır.
Tutsaklık kabul etmeyen istiklâl aşkını ve emsalsiz cesaretini tarihe nakış nakış işleyerek destan yazan, bu kadim toprakları bize memleket kılan kahraman ecdadımızı hürmet ve rahmetle yâd ediyorum. 99 yıl önce bize bıraktıkları kutlu miras emin ellerdedir. Bizler geçmişimizden aldığımız güç ve tecrübeyle Güçlü Türkiye’yi inşâ ediyoruz. Geçmişte istiklalimiz için canlarını feda eden, yalnızca bağımsızlık için şehadete yürüyen bir neslin torunları olmak bir gurur vesilesi olmanın yanında aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilinci ile ülkemizin aydınlık geleceği için gayret göstermeye ve milletimize hizmet etmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu gurura lâyık olma temel gayesiyle, aziz milletimizle bir bütünlük içerisinde ilerliyoruz. Milletimizin alametifarikası; bitti denildiği yerde yeniden doğması, pes etmemesi, bayrağı, ezanı ve bağımsızlığı için cansiparane mücadele etmesidir. 99 yıl önce olduğu gibi aynı ruh, aynı bilinç ve aynı kararlılıkla Millî Mücadele kahramanlarımızın açtıkları yoldan ilerlemekten hiçbir güç bizi alıkoyamayacak. Bu yolda karşılaşacağımız hiçbir engel aşılmaz değildir. Rabb’im bizleri mahcup etmesin. Bu duygu ve düşüncelerle Toroslar gibi yüce gönüllü, Çukurova gibi sıcak yürekli, Akdeniz gibi engin kalpli şehrimizin, Adana’mızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. yıldönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyor, aziz şühedamızın mübarek mirası karşısında saygıyla eğiliyorum.”
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.