KADIN GÜCÜ YARIŞMASI ''ŞANS'' TEMASIYLA BAŞLIYOR...

YAŞAM 05.03.2021 - 21:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1722+ kez okundu.
 

KADIN GÜCÜ YARIŞMASI ''ŞANS'' TEMASIYLA BAŞLIYOR...

Kadın üreticileri ve tasarımcıları desteklemek amacıyla düzenlenen Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması bu yıl üçüncü kez ‘’Şans’’ temasıyla düzenleniyor.   8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığı böyle anlamlı bir ayda  Anadolu’nun Kadın Gücü yarışmasını sizlere duyurmak bizim için çok kıymetli.    Geleneksel motifleri ve kültürel değerleri modernize ederek günümüze taşıyan ürünlere dönüştürmeyi teşvik etmek amacıyla 5 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanından kadın tasarımcı ve üreticiler 5 ayrı kategoride yarışacak.  Takı, Tekstil, Ev & Dekorasyon, Kahve Seti kategorilerinde satışa sunulmaya hazır ürünler yarışırken; illüstrasyon kategorisinde yaratıcı çizgiler arasından seçim yapılacak. Yarışma, www.anadolununkadingucu.com adresi üzerinden 31 Mart 2021’e kadar başvuruları kabul ediyor. Jüri, 5 kategoride finalistler arasında değerlendirme yaptıktan sonra her kategorinin birinci sonuçları Mayıs 2021 tarihinde açıklanacak. Birincilere 10 bin TL ön alım garantisi veren yarışmada, yerel kalkınmayı desteklemek amacıyla; bölgedeki kadın üreticiler ilgili müze mağazalarının tedarikçi listesine de alınacaklar.       

Kadın üreticileri ve tasarımcıları desteklemek amacıyla düzenlenen Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması bu yıl üçüncü kez ‘’Şans’’ temasıyla düzenleniyor.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığı böyle anlamlı bir ayda  Anadolu’nun Kadın Gücü yarışmasını sizlere duyurmak bizim için çok kıymetli. 

 

Geleneksel motifleri ve kültürel değerleri modernize ederek günümüze taşıyan ürünlere dönüştürmeyi teşvik etmek amacıyla 5 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanından kadın tasarımcı ve üreticiler 5 ayrı kategoride yarışacak. 

Takı, Tekstil, Ev & Dekorasyon, Kahve Seti kategorilerinde satışa sunulmaya hazır ürünler yarışırken; illüstrasyon kategorisinde yaratıcı çizgiler arasından seçim yapılacak. Yarışma, www.anadolununkadingucu.com adresi üzerinden 31 Mart 2021’e kadar başvuruları kabul ediyor.

Jüri, 5 kategoride finalistler arasında değerlendirme yaptıktan sonra her kategorinin birinci sonuçları Mayıs 2021 tarihinde açıklanacak. Birincilere 10 bin TL ön alım garantisi veren yarışmada, yerel kalkınmayı desteklemek amacıyla; bölgedeki kadın üreticiler ilgili müze mağazalarının tedarikçi listesine de alınacaklar. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.