akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

KIZILAY, YARALARI SARMAK İÇİN SAHADA

YAŞAM 20.08.2021 - 20:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2487+ kez okundu.
 

KIZILAY, YARALARI SARMAK İÇİN SAHADA

ADANA’DAN KARADENİZ’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ   KIZILAY, YARALARI SARMAK İÇİN  SAHADA   Bir tarafta kontrol altına alınamayan büyük yangınlar, bir tarafta önüne gelen her şeyi silip süpüren sel felaketleri ile yapılan mücadele için Kızılay ekibi sahada, bağışçıların desteği ile yaraları sarmaya devam ederken, yardım tırları da Karadeniz’e doğru yola çıktı.   Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı,  yaraları sarmak gönüllere dokunmak için Adana’dan bir taraftan Manavgat’a,  diğer yandan kendi bölgeleri olan Aladağ ve Kozan’ın yanı sıra Karadeniz bölgesine de yardımn tırlarının peş peşe hareket ettiğini bildirdi.   Saygılı, yardım tırlarını Karadeniz yolculuğuna uğurlarken yaptığı konuşmada, Adana’daki iş dünyası ve sivil toplum örgütleri ile gönüllü bağışçılarla Karadeniz’e gönül köprüsü kurulduğunu belirterek, “Kızılay olarak Milletimizin iyilik eli olarak bu gönül köprüsüne destek veren tüm Kızılay dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.   Bağışçıların engin destekleriyle yaraları sarmaya çalıştıklarını vurgulayan Ramazan Saygılı, Türk milletinin her felakette olduğu gibi buğün yaşanan zor günlerde de birlik ve beraberliğini gözler önüne serdiğini ifade etti.    Kızılay bağışçılardan Beyaz Kağıt firmasını temsilen Mustafa Doğru ise “Kızılay nerede mağdur, nerede mazlum varsa onlara yetişiyor ve yaralarını sarıyor.  Bizler de iyilik ordusuna imkanlarımız çerçevesinde yardımcı oluyoruz. Bağışlarımızı Kız
ADANA’DAN KARADENİZ’E GÖNÜL KÖPRÜSÜ
 
KIZILAY, YARALARI SARMAK İÇİN  SAHADA
 
Bir tarafta kontrol altına alınamayan büyük yangınlar, bir tarafta önüne gelen her şeyi silip süpüren sel felaketleri ile yapılan mücadele için Kızılay ekibi sahada, bağışçıların desteği ile yaraları sarmaya devam ederken, yardım tırları da Karadeniz’e doğru yola çıktı.
 
Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı,  yaraları sarmak gönüllere dokunmak için Adana’dan bir taraftan Manavgat’a,  diğer yandan kendi bölgeleri olan Aladağ ve Kozan’ın yanı sıra Karadeniz bölgesine de yardımn tırlarının peş peşe hareket ettiğini bildirdi.
 
Saygılı, yardım tırlarını Karadeniz yolculuğuna uğurlarken yaptığı konuşmada, Adana’daki iş dünyası ve sivil toplum örgütleri ile gönüllü bağışçılarla Karadeniz’e gönül köprüsü kurulduğunu belirterek, “Kızılay olarak Milletimizin iyilik eli olarak bu gönül köprüsüne destek veren tüm Kızılay dostlarına
teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bağışçıların engin destekleriyle yaraları sarmaya çalıştıklarını vurgulayan Ramazan Saygılı, Türk milletinin her felakette olduğu gibi buğün yaşanan zor günlerde de birlik ve beraberliğini gözler önüne serdiğini ifade etti. 
 
Kızılay bağışçılardan Beyaz Kağıt firmasını temsilen Mustafa Doğru ise “Kızılay nerede mağdur, nerede mazlum varsa onlara yetişiyor ve yaralarını sarıyor. 
Bizler de iyilik ordusuna imkanlarımız çerçevesinde yardımcı oluyoruz. Bağışlarımızı Kız
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.