Ayyüce 1
Ali Demirçalı

JÜLİDE SARIEROĞLU’NDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

GÜNDEM 24.10.2020 - 09:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1547+ kez okundu.
 

JÜLİDE SARIEROĞLU’NDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, ADANA MİLLETVEKİLİ  JÜLİDE SARIEROĞLU’NDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili  Jülide Sarıeroğlu, Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Adana’nın genel durumunun değerlendirildiği ziyarette Vali Elban, kentin daha da geliştirilmesi ve bulunduğu noktadan çok daha iyi bir konuma ulaştırılması amacıyla çalışmaları aralıksız yürüteceklerini belirtti. Ziyaret sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Vali Elban’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, nazik ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür etti.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, ADANA MİLLETVEKİLİ  JÜLİDE SARIEROĞLU’NDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili  Jülide Sarıeroğlu, Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Adana’nın genel durumunun değerlendirildiği ziyarette Vali Elban, kentin daha da geliştirilmesi ve bulunduğu noktadan çok daha iyi bir konuma ulaştırılması amacıyla çalışmaları aralıksız yürüteceklerini belirtti.
Ziyaret sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Vali Elban’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, nazik ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.