İyiler kadınlarla egitime devam ediyor.

SİYASET 10.11.2020 - 18:31, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1853+ kez okundu.
 

İyiler kadınlarla egitime devam ediyor.

İYİ parti Adana il başkanlığı parti içi eğitime devam ediyor. Bugün il kadın politikaları ve il basın ve sosyal medya başkanlıklarının ortak düzenlediği 10 Kasım ve Atatürk konulu söyleşi ve sosyal medya eğitimine il başkan yardımcıları  Çiğdem Akça ve Ömer Murat Zor yaptıkları ortak açıklamada Atatürk ilke ve inkilaplarının yılmaz bekçisi olmaya devam edeceklerini beyan ettiler.  Atatürkün anıları ile ilgili söyleşinin ardından sosyal medya başkan yardımcısı Elif Serçe toplantıya katılan tüm İYİ partililere sosyal medya konusundaki bilgilendirme ve eğitim çalışması yaptı. İl başkan yardımcısı Ömer Murat Zor yaptığı açıklamada" Genel başkanımız Sn. Meral Akşener ve İl başkanımız Sn. Göktürk Boyvadaoğlunun,  Sosyal medya konusundaki hassasiyetini biliyoruz. Bu konuda ülke genelinde partimizin sosyal medya  kullanımında ilk sırada Adanalı İYİ'lerinde parti içinde ilk sıralarda olması bizi mutlu ediyor. İl başkanımız Sn. Göktürk Boyvadaoğlu ve bizlerin konu ile ilgili hassasiyeti partimizi iktidara ve genel başkanımızı da Cumhurbaşkanlığına taşıyacaktır bu yüzden eğitim çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." dedi.

İYİ parti Adana il başkanlığı parti içi eğitime devam ediyor. Bugün il kadın politikaları ve il basın ve sosyal medya başkanlıklarının ortak düzenlediği 10 Kasım ve Atatürk konulu söyleşi ve sosyal medya eğitimine il başkan yardımcıları  Çiğdem Akça ve Ömer Murat Zor yaptıkları ortak açıklamada Atatürk ilke ve inkilaplarının yılmaz bekçisi olmaya devam edeceklerini beyan ettiler. 

Atatürkün anıları ile ilgili söyleşinin ardından sosyal medya başkan yardımcısı Elif Serçe toplantıya katılan tüm İYİ partililere sosyal medya konusundaki bilgilendirme ve eğitim çalışması yaptı. İl başkan yardımcısı Ömer Murat Zor yaptığı açıklamada" Genel başkanımız Sn. Meral Akşener ve İl başkanımız Sn. Göktürk Boyvadaoğlunun,  Sosyal medya konusundaki hassasiyetini biliyoruz. Bu konuda ülke genelinde partimizin sosyal medya  kullanımında ilk sırada Adanalı İYİ'lerinde parti içinde ilk sıralarda olması bizi mutlu ediyor. İl başkanımız Sn. Göktürk Boyvadaoğlu ve bizlerin konu ile ilgili hassasiyeti partimizi iktidara ve genel başkanımızı da Cumhurbaşkanlığına taşıyacaktır bu yüzden eğitim çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.