İyiler engellilerle anlaşabilmek için işaret dili öğreniyor.

YAŞAM 17.02.2021 - 20:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1312+ kez okundu.
 

İyiler engellilerle anlaşabilmek için işaret dili öğreniyor.

İYİ parti Genel Merkez Toplumsal Politikalardan sorumlu genel başkan yardımcısı Av. Ünzile YÜKSEL'in öncülük ettiği ve tüm Türkiye'deki İYİ parti teşkilatlarının katılım yaptığı " Ben İşaret Dili Öğreniyorum" projesi hayata geçiyor.

İYİ PARTİ "BEN İŞARET DİLİ ÖĞRENİYORUM" PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR... İYİ parti Toplumsal Politikalar başkanlıklarında hummalı bir çalışma hakim olurken Son günlerde projeler üzerinden yapılan çalışmalar amaçlanan hedefe ulaşıyor.  Adana'da Toplumsal politikalarla ilgili birçok proje hayata geçiren Adana İYİ Parti toplumsal politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı Gül DÜNDAR yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Toplumsal politikalara çok önem veren partimiz Türkiye genelindeki tüm illerdeki İYİ parti sorumlularının ve gönüllülerinin katıldığı eğitim proğramının son safhasına gelmiştir.  Eğitimlerimizin sonunda işaret dilini kullanabilen "sertifikalı" birer vatandaş olarak gönüllülerimize eğitim vererek işaret dilinin kullanılmasını yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz. Amacımız Türkiyedeki 846.000  (tuik 2015) işitme,konuşma  engelli  vatandaşımızın günlük hayatı en az sorunla yaşamalarıdır. Biz Adana İYİ partililer olarak İl Başkanımız Sn. Göktürk Boyvadaoğlu'nun destekleri ile bu konudaki sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz" dedi. Gül DÜNDAR; "Toplumsal sorumluluk projeleri gelişmiş toplumların asla gözardı edemeyeceği faaliyetlerdir. Medeni toplumların güçleri engellilere verdikleri değerle doğru orantılıdır. Bizde İYİ partililer olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi. Adana il başkanlığındaki toplantıya il başkan yardımcılarından Sibel ÇAKMAK ve projeye gönül veren partililer de katılarak fikir alışverişinde bulundu.
İYİ parti Genel Merkez Toplumsal Politikalardan sorumlu genel başkan yardımcısı Av. Ünzile YÜKSEL'in öncülük ettiği ve tüm Türkiye'deki İYİ parti teşkilatlarının katılım yaptığı " Ben İşaret Dili Öğreniyorum" projesi hayata geçiyor.

İYİ PARTİ "BEN İŞARET DİLİ ÖĞRENİYORUM" PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR...

İYİ parti Toplumsal Politikalar başkanlıklarında hummalı bir çalışma hakim olurken Son günlerde projeler üzerinden yapılan çalışmalar amaçlanan hedefe ulaşıyor.

 Adana'da Toplumsal politikalarla ilgili birçok proje hayata geçiren Adana İYİ Parti toplumsal politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı Gül DÜNDAR yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Toplumsal politikalara çok önem veren partimiz Türkiye genelindeki tüm illerdeki İYİ parti sorumlularının ve gönüllülerinin katıldığı eğitim proğramının son safhasına gelmiştir. 

Eğitimlerimizin sonunda işaret dilini kullanabilen "sertifikalı" birer vatandaş olarak gönüllülerimize eğitim vererek işaret dilinin kullanılmasını yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz.

Amacımız Türkiyedeki 846.000  (tuik 2015) işitme,konuşma  engelli  vatandaşımızın günlük hayatı en az sorunla yaşamalarıdır.

Biz Adana İYİ partililer olarak İl Başkanımız Sn. Göktürk Boyvadaoğlu'nun destekleri ile bu konudaki sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz" dedi.

Gül DÜNDAR; "Toplumsal sorumluluk projeleri gelişmiş toplumların asla gözardı edemeyeceği faaliyetlerdir. Medeni toplumların güçleri engellilere verdikleri değerle doğru orantılıdır.

Bizde İYİ partililer olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi. Adana il başkanlığındaki toplantıya il başkan yardımcılarından Sibel ÇAKMAK ve projeye gönül veren partililer de katılarak fikir alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.